24 April 2013

poplie μόνο αγάπη

Το ιντερνετ είναι μια μικρογραφία της κενωνίας μας. Κυριαρχούν οι μπουρδες (βλ. Φαντασμένιος), τα ψώνια, οι στολκερς, τα τρολς, οι τσατισμένοι, οι αγριεμένοι, οι αδικημένοι από τη ζωή, οι περίεργοι, οι παρεξηγησιάριδες, τα ψώνια και τα ψώνια. Είναι γεμάτο ψώνια για όποιον δεν κατάλαβε.

Πριν από 4 χρόνια όταν ξεκίνησε τις εκπομπές στον poplie.eu ο John ο Streckfous είχε καμιά τριανταριά καλούς λόγους για όλους τους παραγωγούς του σταθμού. Ο ένας έτσι, ο άλλος γιουβέτσι, γαμώ, γαμώ και γαμώ. Άσεμαςρεστρεκφουςναουμε που είναι όλοι γαμώ. Δεν παίζει αυτό που λες. Έχοντας στο νου τις υπερβολές του Σεξφους πέρασε την πόρτα του σταθμού πέρσι το φθινόπωρο ο Φαντασμένιος. Ντάξει μωρέ θα παίζω τις μουσικές μου (θα παίζεις ότι θες του είπαν) και ως εκεί, μην γίνει και καμιά μαλακία και μπλέξω με καμιά ψωνάρα. Αλλά όταν ο Φαντασμένιος κάνει δηλώσεις ο μαγκίτης γελάει.. και να σου ο ένας έτσι, ο άλλος γιουβέτσι, ο άλλος κοκορέτσι, γαμώ, γαμώ και γαμώ. 

Πόσες οι πιθανότητες πίσω από ένα url να έχουν μαζευτεί τέτοιες μορφές; Καθόμασταν χρόνια σε διπλανές παρέες στα μπαρ, τα λαηβ, τις εκθέσεις, τους σινεμάδες, τα φεστιβαλ αλλά δεν είχαμε μιλήσει ποτέ. Και ήρθε ο poplie να αναπληρώσει όλο το χαμένο χρόνο, να μας κάνει παρέα. Γουεμπ παρέα, όσο τραγικό ακούγεται αυτό, τόσο δεν είναι. Δεν μπορεί να περιγραφεί με λέξεις το εύρος σε χαρακτήρες και χαρακτηριστικά που έχει αυτή η παρέα. Είναι σχεδόν μαγικό το πως οι διαφορές (από τα μπασα του τσικο στα ντρονς του Βομβου) μετατρέπονται σε κοινές συνισταμένες. 

Ναι υπάρχει ελπίδα. Υπάρχουν άνθρωποι εκεί έξω που έχουν διάθεση να μοιραστούν. Υπάρχουν εφαπτόμενοι μικρόκοσμοι οι οποίοι περιμένουν μια μικρή αφορμή για να γίνουν ένα. Την παρασκευή το βράδυ παίζει πάρτι. Φέρτε το μικρόκοσμο σας για όποιον δεν κατάλαβε.

7 comments:

spiral said...

με συγκίνησες ρε μούργο.

fantasmenios said...

νόμιζα πως έχουν χαλάσει τα σχόλια. ντάξει δουλεύει.. γαμώ!

oksikemia said...

Πούλαααααααααα.

fantasmenios said...

πλήρης επιβεβαίωση του ποστ. χαμός αγάπης χτες. Μόνο αρνητικό το πουκάμισο του Spiral

Anonymous said...

ένα απλό "ακόμα και εγώ βρήκα γκόμενα" θα μας κάλυπτε..

Anonymous said...

"Ναι υπάρχει ελπίδα. Υπάρχουν άνθρωποι εκεί έξω που έχουν διάθεση να μοιραστούν. Υπάρχουν εφαπτόμενοι μικρόκοσμοι οι οποίοι περιμένουν μια μικρή αφορμή για να γίνουν ένα. Την παρασκευή το βράδυ παίζει πάρτι. Φέρτε το μικρόκοσμο σας για όποιον δεν κατάλαβε." Η θα μπορουσε να συμβει και το αναποδο

fantasmenios said...

ναι, το ματς λήγει μόνο όταν σφυρίξει ο διαιτητής