18 September 2011

Σταπαπαριαμας


Τις προάλλες ο Φαντασμένιος διάβασε αυτό εδώ και όταν έφτασε στη φράση "γιατί έχω MK2".. ..αναρωτήθηκε, σκέφτηκε, και ναι πολύ σωστά μαντέψατε.. είπε όσα κυβικά να είναι;" Στα παπαριαμας εε. Τι στα παπαριαμας ρε; Έχει MK2 το παλικάρι. ΜΚ2 ρε!!! Πάντως πρέπει να σημειωθεί πως ο σχολιασμός του Φαντασμένιου πηγάζει από ζήλια, κόμπλεξ ίσως και εμπάθεια. Αυτός έχει ΜΚ2 και ο Φαντασμένιος τι έχει; Windows media player 11; Πως θα ήταν η ζωή αν είχε ένα ΜΚ2. Σίγουρα το πολύτιμο ΜΚ2 θα ήταν ταμαμ για να απολαύσει το νέο δίσκο των Tape.

Το συγκρότημα από τη μακρινή Σουηδία που αγαπάει εξίσου Tortoise και Arvo Part είχε κυκλοφορήσει
(πάντα με τη σφραγίδα της hapna) το εκπληκτικό luminarum (2008). Φέτος επέστρεψαν με το revelationes (με την Αγιά Σοφιά στο εξώφυλλο), στο οποίο μοιάζουν λιγότερο αιχμηροί αλλά διατηρούν τη συνεπαιρνικότητα τους. Ναι ρε, γιατί βρίζετε και χαχανίζετε; Αφού δεν έχει ΜΚ2, ο Φαντασμένιος είπε συνεπαιρνικότητα. Σταπαπαριασας εε. Θα το κατεβάζατε ήδη αν απλά είχε κάνει copy-paste ένα review από το boomkat ή το wire..

------------o------------

Σε άλλα νέα, το remap3 και οι νύχτες πρεμιέρας αξίζουν προσοχής καθώς όπως φαίνεται στα πολιτιστικά δρώμενα η Αθήνα σε λίγους μήνες θα μοιάζει με την Σόφια της δεκαετίας του 70.

4 comments:

mimis said...

re fantasmenie akoma to windows media player 11 exeis?

tha grapsw arthro "giati exw windows media player 12"...

fantasmenios said...

αυτό αυτό.. αυτό είναι σωστό

http://billboard.com.gr/dont-stop-music-press/i200

fantasmenios said...

http://www.youtube.com/watch?v=VipbHG8z9no

Raggedy Man said...

Ξεκόλλα απ' τη μπάλα ρε, είσαι ίντυ, έλεος......