24 September 2010

Η επανάσταση | support greek artists


Το περασμένο που-σου-κου το φάντασμα του φαντασμένιου επισκέφτηκε τα γενέθλια του bios. Εκεί παρέα με τον μηχανολόγο μηχανικό και τον σούπερ δάσκαλο βίωσε αυτό που κάποτε οι ιστορικοί θα αποκαλέσουν "bios άτοπον".
Είναι παράλογο να περιμένεις στην ουρά για να μπεις ενώ κρατάς ένα από τα ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΕΝΑ ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ. Το βρετανικό one in-one out που εφάρμοσαν οι του bios δεν στέκει σε βραδιά που έχουν κοπεί εισιτήρια. Εκεί όμως που η ηλιθιότητα συναγωνίζεται αστείο του Χατζηνικολάου είναι όταν εφαρμόζεται one in - one out και το αποτέλεσμα είναι η ατμόσφαιρα εντός του bios να θυμίζει γεμάτο λεωφορείο με χαλασμένο a/c. Ας ελπίσουμε οι υπεύθυνοι του bios να χρησιμοποιήσουν μέρος των κερδών τους για την αγορά ανεμιστήρα. Αλλιώς δεν θα έρθουμε στον εορτασμό των 8μιση χρόνων.
Το φάντασμα του Φαντασμένιου αιωρούμενο στην hi-teck οροφή είδε πως οι Moderat διασκέδασαν το indie κοινό που ακούει και "ηλεκτρονικά", οι Autechre διασκέδασαν τους εαυτούς τους, και οι Gonja Sufi - Gaslamp Killer διασκέδασαν τις εντυπώσεις (δεν ξέρω τι σημαίνει αυτή η φράση, αλλά πάντα ήθελα να τη γράψω στο μπλογκ).

----------ο----------

Στους Tindersticks τελικά το φάντασμα δεν πήγε γιατί η Ρόζα του είπε πως τα 1,4 ευρώ από τα 40 του εισιτηρίου πάνε σε αμερικάνικες εταιρίες που κάνουν βόμβες.

No comments: