03 December 2021

φανταδεκαοκτώ

 
Το πρώτο πράγμα που θα έκανε ο Φαντασμένιος ως παγκόσμιος δικτάτορας θα ήταν να απαγορεύσει στους ραδιοφωνικούς παραγωγούς να λένε την ώρα, το όνομα τους, το σταθμό που παίζουν και να γελάνε ψεύτικα κάθε 24 λεπτά.   
Τα τελευταία 20 χρόνια (της οθόνης) είναι αδύνατο να ακούσεις ραδιόφωνο χωρίς να βλέπεις ποιο σταθμό ακούς, το όνομα του παραγωγού και το ψεύτικο γέλιο εντάξει είναι κουραστικά αλλά πάει και έρχεται, αλλά η ώρα; Λες και δεν έχει ρολόι το αμάξι, το κινητό, το σμαρτγοτς, τα φαρμακεία, οι ταμπέλες στην εθνική οδό, το PC, η καφετιέρα, ΚΑΙ ΟΛΑ ΤΑ ΡΑΔΙΟΦΩΝΑ ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ 30 ΧΡΟΝΙΑ. ΟΛΑ. 
Το Obvious I του Ed Dowie με χούντα Φαντασμένιου θα έπαιζε heavy rotation σε όλα τα ραδιόφωνα. Η παραγωγή του δίσκου είναι αηδιαστικά προσεγμένη και ώρες ώρες θυμίζει το μοναδικό πράγμα στη Γη με μηδενική εντροπία, το μαλλί του Χατζηνικολάου. Επίσης είναι ο μοναδικός δίσκος της Φανταλίστας 2021 με κακό εξώφυλλο. Κατά τα άλλα από μελωδία πάμε τόσο καλά που ο Φανταχούντας θα αντικαταστήσει τον όρο Beattle-ικο με το Ed Dowie-ικό.

No comments: