10 October 2021

μεητζορ διαστροφές μέρος Α'

Ενα-δυο τεστ, τεστ ένα δυο - ε ε ε. Ok δουλεύει. Πάμε. Λοιπόν είναι ξεκάθαρο πως η φάση πια είναι τα podcast - για αυτό και ο Φαντασμένιος έκανε password recovery και τσουπ,  Φαντασμένιος 2.1

Λοιπόν δεν έγραφε ο Φαντασμένιος και καλά έκανε και δεν έγραφε διότι και όταν έγραφε τι καταλάβαμε. Βασικά καταλάβαμε πως πρόκειται περί ημιμαθούς εμπαθούς μαλάκα. Άπειρα ορθογραφικά, συντακτικά και φράσεις ακαταλαβίστικες λες και έχει από πίσω 200 νοήματα. Καλά έκανε ο κόσμος και δεν ασχολήθηκε ποτέ με τούτο το μπλογκ - στην πραγματικότητα αυτό είναι το μόνο σωστό που γίνεται σε αυτόν τον πλανήτη. 

Τώρα στην απίθανη περίπτωση που διαβάζει κάποιος αυτά τα πιξελ να ξέρει πως ο Φαντασμένιος ντρέπεται πραγματικά για το 90% των ποστ που υπάρχουν εδώ. Ειδικά για τα ομοφοβικά - σεξιστικά σχόλια. Εν ήδη εξαγνισμού σε κάποια φάση αποφάσισε να χρησιμοποιεί μόνο το θηλυκό γένος αλλά η μόνη θεία δίκη ήταν η πλήρης απαξίωση. 0 κλικς για μέρες είναι το μόνο που αξίζει σε τούτο το μπλογκ. 

Το πρόβλημα με τον Φαντασμένιο και τον κάθε Φαντασμένιο είναι πως η σχέση του με τη μουσική ξεκίνησε με τον γλυκό μίζερο αυτό αγώνα διάθεσης πεντοχίλιαρου για την αγορά CD. Στη συνέχεια ήρθε η forth και μπορούσε να κατεβάζει ΤΣΑΜΠΑ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΟΛΑ σε mp3 και να τα γράφει cd. Ακόμα θυμάται ο Φάντα όταν μετά από μια εβδομάδα μάχης στο slsk κατάφερε να κατεβάσει το νέο δισκάκι You Are Free της Cat Power. Ένιωσε ο Φάντα Θανάσης Μήνας και Τζον Πιλ μαζί, πω πω πω τι κάυλα είναι αυτή να ακούς ΤΣΑΜΠΑ όλα τα νέα δισκάκια. Και εδώ είναι η παγίδα καθότι στα 96kbps (μπορεί να ήταν και λιγότερα) με τις καταπληκτικές not κάρτες ήχου της εποχής η μουσική αναδεικνύεται όσο ο ερωτισμός από μια χαρτοπετσέτα.

Και κάπως έτσι οι Φαντασμένιοι πέρασαν κάμποσα χρόνια που νόμιζαν πως άκουγαν μουσική και είχαν και άποψη τρομάρα τους. Ευτυχώς δεν είχε blog ο Φάντα το 2006 για να γράψει για το Ys της Johanna Newsome.

Αλλά η μαλακία είναι ανίκητη ε - την ώρα που πατάει τα κουμπάκια ο φάντα - απολαμβάνει σε βινύλιο το mono no aware της pan. Απολαμβάνει ίσον σηκώνεται κάθε 5 να δει αν έχει κάτσει σκόνη ή τα κράτσ κρουτ είναι εκ της καλλιτεχνικής διεύθυνσης. Μια πολλή καλή επένδυση 29 euro ενώ θα μπορούσε να ακούει το έργο σε flac. Διαστροφή θα πει κάποια. 

 

No comments: