12 February 2018

καζαμίας 2018 (φθινόπωρο)

Οκτώβριος
Η γνωστή ομάδα που κάνει τα μουσικά ντου μπαίνει στο ντρανκ σινάτρα και βάζει να παίζει το Pissing Stars του Efrim Menuck. Από τους έντεκα πορτιέρηδες του μαγαζιού οι πέντε νομίζουν πως ήρθε η στιγμή της δευτέρας παρουσίας, τρεις πιστεύουν πως πρόκειται για επίθεση από εξωγήινους, δυο έχουν πάει και κοιτάνε τον πίνακα της ΔΕΗ και ένας μόνο συνεχίζει να κρατάει ηρωικά την πόρτα του μαγαζιού μην παρεισφρήσει κάνας λέτσος. Κυκλοφορεί επιτέλους ο πρώτος δίσκος της πατρινής σουπερ μπάντας (με μέλη από Playground Noise, Raining Pleasure και Carte Postale) Bedouin. Ό,τι καλύτερο έχει κυκλοφορήσει τα τελευταία πέντε χρόνια στην Ελλάδα, Χαμός.

Νοέμβριος 
Μεγάλος σάλος προκαλείται όταν οι Λοβέρδος και Άδωνις κάνουν λαηκ άρθρο (sic) του παπάρα που γράφει στη Lifo (ενός από τους παπάρες τέλος πάντων). Σε αυτό έγραφε μέσες άκρες πως το συριζοπασοκ φταίει που όλες οι συνδέσεις ίντερνετ δεν πιάνουν ούτε τη μισή ταχύτητα και πως η χούντα έκανε και δυο δρόμους. Το netflix κάνει σειρά για την εξαφάνιση του Iggy. Ο Thom Yorke κυκλοφορεί νέο δίσκο, τον οποίο κοροϊδεύει όλη τη νύχτα ο Geoff Barrow με αποτέλεσμα να τον μπανάρει το τουητερ.

Δεκέμβριος
Στα της blogovision2018 δεν έχουμε εκπλήξεις. Το top -5 είναι : 1. Arctic monkeys 2. Thom Yorke 3. Mgmt 4. Vampire Weekend 5. My Bloody Valentine. Στις 28/12 επανεμφανίζονται  στη σκηνή του Gagarin205 οι Baby Guru. Πεθαίνει ο Peter Buck. Οι Fugazi βγάζουν δίσκο και ανακοινώνουν περιοδεία σε Ευρώπη-Αμερική.

No comments: