19 December 2017

φανταδύο

 Όποιος κατάλαβε, κατάλαβε τέλος. Στη θέση δύο της φανταλίστας είναι το Luciferian Towers των Godspeed you! Black Emperor για το οποίο ο Φαντασμένιος είχε γράψει από τον Δεκέμβρη του 2015. Τα ίδια πάνω κάτω λέει με αφορμή ένα πρόσφατο λαηβ στο Βερολίνο. Και σε μια πρόταση για όποια ενδεχομένως βαριέται να πατήσει τα λινκ· σε αυτό το δίσκο υπάρχει το Anthem for no State δηλαδή καλύτερο τραγούδι που έχουν γράψει ποτέ.

~~~~~~~~0~~~~~~~~

Ανμποξινγκ φανταλιστ2017 11-20

11. Οι magnetic fields εκτός αν θυμάστε και άλλο δίσκο που μπορεί το αγαπημένο τραγούδι να είναι το 43.
12 To Sun Kids των Spaceface ρε χαζούλικα! Συγκρότημα του Jake Ingalls που παίζει και στους Flaming Lips.
13. Το Ganja του KU. Στη φωτογραφία είναι ο Παπαδάτος από το "τόπων μύστες" της κοοπερατίβας  "Μετέχνιο".
14.  Ο Ariel Pink ΚΑΙ ΟΧΙ Ο TY SEGALL ρε! Γράφει ο Μένιος "Όχι πως ντρέπεται να πει από που κλέβει" και ο δίσκος έχει τίτλο Dedicated to Bobby Jameson.
15. Οι Αντώνης είναι οι Froth. Λέξεις κλειδιά ήταν οι αφρός, 90s επιρροές ενώ αν δείτε το τρακλιστ υπάρχει τραγούδι με τίτλο petals. Γράφει ο Φάντα "Υπάρχει τραγούδι για το αγαπημένο τους μουσικό γκάτζετ". ΤΟΣΟ ΠΡΟΦΑΝΕΣ!
16. Το πιο φλώρικο που έχει μπει σε φανταλίστα και ο Τράκης να πίνει! Το Drunk του thundercat ρε γατάκια. Το τραγούδι ανάσα των 37'' είναι φυσικά το day and night
17. Στη φωτογραφία είναι ο Φελίνι και τι κάνει νιάου νιάου; Μα ο Κορτίνι με το synth του φυσικά! 
18. Ήθελε να γράψει ο Μένιος για τους πειραματισμούς του Harιsson εις την ανατολή, το μυστηριώδες προτζετ των Lord Sitar αλλά και να τα έγραφε εσείς πάλι από το "η μπάντα που μπορεί να φέρει την άνοιξη στην Ελλάδα στην κιθαριστική μουσική" θα καταλαβαίνατε πως είναι οι King Gizzard and the Lizard Wizard και από τη λέξη "μικροπειραματισμούς" πως είναι η μπανάνα.
19. Ο Ben Frost ο οποίος σαν τον κυρ Βασίλη Δανιήλ μπορεί να λέει πως είναι 100 χρόνια μπροστά. Η παρουσία του Albini στην παραγωγή και  τα ονόματα των Nico Muhly, Lawrence English, συνθέτουν τον "πιο λαχταριστό συνδυασμό ονομάτων στις θέσεις καλλιτέχνης, παραγωγός και φιλική συμμετοχή από".
20. Αυτό το βρήκε μέχρι και ο gone4sure. Οι Surfing Magazines.

No comments: