12 December 2017

φανταεννιά

Όποιος κατάλαβε, κατάλαβε και το σημερινό ποστ είναι ένας βασικός λόγος που ο Φαντασμένιος δεν αποκαλύπτει φέτος τις επιλογές του. Ενδεχομένως ο Φαντασμένιος του 2008 (βασικά ακόμα και αυτός του 2016) θα πλάκωνε στο ξύλο τον Φαντασμένιο του 2017 για τούτη εδώ την επιλογή. Δεν έχει σημασία που στην πρώτη blogovison το 2007 είχε στην 5η θέση τον Dizzee Rascal, δεν είναι το ίδιο, εδώ μιλάμε για ισοπέδωση, για πλήρη αναδίπλωση, για καταποντισμό όλης της αντί χιπι χιπι ρητορικής. 
Αν η οθόνη σας έχει ακόμα εγγύηση φτύστε ελεύθερα το url.  Δεν υπάρχει καμία δικαιολογία, θα μπορούσε απλά να προσπεράσει και να κάνει την κωλοτούμπα δέκα χρόνια μετά άλλωστε κανείς δεν θυμάται πως το 2007 είχε ψηφίσει τον Distance αλλά όχι τον Burial. Τι το ήθελες ρε Φαντασμένιο το σημερινό; Λες και περιμένει η ανθρωπότητα τον Φαντασμένιο για να αποφανθεί για το δίσκο. Έχει και αυτά τα γκεστ που κανονικά θα έπρεπε να κάνεις εμετό και που τα βλέπεις μόνο, όχι να σου αρέσουν, τι να σου αρέσουν δηλαδή που παίζει να είναι τα αγαπημένα σου. Κράξτε παιδιά, κράξτε ελεύθερα, δεν πάει καλά το άτομο. Αναθεματισμένιε, καταραμένιε πως μπόρεσες ρε; 
Ρε Φαντασμένιο μπας και έγινε κάτι σε εκείνο το χειρουργείο, ήταν ολική η αναισθησία, τι να πεις και εσύ, ύποπτα πράγματα, λένε πως σε κάποιες περιπτώσεις είναι σαν επανεκκίνηση. Σκατά. Άσε τις δικαιολογίες και πες ρε Φάντα πως σου αρέσει και ας έχεις την σοβαρή υποψία πως δεν αισθάνεσαι/καταλαβαίνεις το 99% των πραγμάτων που γίνονται εκεί μέσα.

No comments: