30 November 2016

king of the beats

Τα δύο λάηβ του King Elephant, το Σεπτέμβρη στην ταρατσάρα του Νιάρχου και την περασμένη παρασκευή στο 6dogs ήταν φανταστικά. Χμ. Καθότι η φαντασμενίαση του Φαντασμένιου δεν είναι αρκετή για να μεταφέρει επί των pixels το τι ακριβώς κάνει ο King Elephant, θα το παίξουμε εκ του ασφαλούς με ένα και καλά ψυχεδελίζον σουρεαλ ρολερκοστερ φράσεων που αν είστε πανέξυπνοι θα το καταλάβετε και θα σηκωθείτε όρθιοι να χειροκροτάτε τον μαγκίτη που το σκέφτηκε. Πάμε.

Σκέψου ένα κόσμο που δεν υπάρχουν κάγκουρες, όλα τα σπίτια έχουν κήπο οι άνθρωποι χαιρετιούνται με  στοματικό σεξ, το μπουκάλι μιλκο δεν τελειώνει όσο και να πιεις, ο Παναθηναϊκός και ο ΠΑΣ παίρνουν όλα τα πρωταθλήματα, οι ταινίες του Κεν Λόουτς διδάσκονται στα σχολεία, δεν υπάρχουν Χριστούγεννα, Πάσχα και εθνικές εορτές, τα ταξίδια στο διάστημα είναι μια διαδικασία ρουτίνας, το αλκοόλ έχει τελειώσει, η τηλεόραση παίζει μόνο φρουτοπία και μπομπ σφουγγαράκη, ο ΕΝΦΙΑ έχει καταργηθεί, όλες οι γκόμενες γουστάρουν τον Φαντασμένιο, ο Sun Ra παίζει τα τραγούδια του Tricky, ο Caribou συνεργάζεται με την Nelly Furtado και υπάρχει μηχάνημα που φτιάχνει King Elephant τύπους και τύπισσες.
 

3 comments:

Raggedy Man said...

Με το μίλκο με πιάνει κόψιμο. Δε χρειάστηκε να διαβάσω τα υπόλοιπα, φοβούμενος περαιτέρω κενώσεις.

Anonymous said...

φαντασμένιε, σε αυτήν την εκπομπή (https://www.mixcloud.com/fantasmenios/%CE%B1%CE%BA%CF%81%CE%B1%CE%AF%CE%B1-%CF%81%CE%B1%CE%B4%CE%B9%CE%BF%CF%86%CF%89%CE%BD%CE%B9%CE%BA%CE%AC-%CF%86%CE%B1%CE%B9%CE%BD%CF%8C%CE%BC%CE%B5%CE%BD%CE%B1-20-02-2018/) παίζει τραγούδι του King Elephant (Inner Travel), αλλά δε μπορώ να το βρω με τπτ (ούτε το bandcamp). Μήπως να έκανες κανά καλό;

fantasmenios said...

Στείλε ένα μέηλ στο fantasmenios@gmail.com