17 December 2012

Damo Suzuki και Sound Carriers στα έξι σκυλιά | 14.12.12

Μια χαρά ήταν το Live τζαμάρισμα του Damo Suzuki με παρέα τον Blaine Reninger και άλλους μικρούς ήρωες της ντόπιας αλτερνατιβ κοινότητας. Όσοι μουσικόφιλοι το απόγευμα της Παρασκευής βασανίστηκαν με το δίλημμα  να πάω να μη πάω, και νόμιζαν πως βρήκαν τη λύτρωση στη σκέψη πως ο αυτοσχεδιασμός θα είναι κουραστικός και βαρετός.. γκες γουατ..
 Η οδηγία του Suzuki ήταν απλή "4 λεπτά όλοι μαζί θόρυβο και μετά όσοι έχουν γεννηθεί από Απρίλιο ως Αύγουστο κατεβαίνουν και ανεβαίνουν μετά από 20 λεπτά. Από εκεί και πέρα ο καθείς κάνει ότι θέλει.." και ο Reninger το βιολί του.  
Μαγευτικό τριπ για 2 ώρες με τον Suzuki να τραγουδοαπαγγέλει και τους υπόλοιπους να παίζουν διάφορους ρόλους. O Egg Hell έμοιαζε να μπαίνει πιο γρήγορα από όλους στη φάση συνεπικουρούμενος από τον  Reniger ο οποίος πότε με το βιολί πότε με τη φωνή του έβαζε το κερασάκι στη τούρταρέπει να έβαλε 4-5). 
H rhythm section και η κιθάρα των Masturnation Goes Cloud ήταν μάλλον ο λόγος που κανείς από το κοινό δεν μπορούσε να πιστέψει πως αυτό που βλέπει δεν έχει αποτυπωθεί σε παρτιτούρα πόσο μάλλον δεν έχει προβαριστεί. Ενδιαφέρον είχε και το μέρος χωρίς κιθάρες όταν και πήραν τα σκήπτρα  συνθ και ηλεκτρονικά δια pan pan και αν  ισχύει το δελτίο τύπου δια Αριστομένη Θεοδωρόπουλου. Και αμα ο αυτοσχεδιασμός είναι να πάει καλά, τότε πάει παντού καλά οπότε χειροκρότημα και για τα visuals από Voltnoi Brege (Drog A Tek).
Σίγουρα ένα αξέχαστο λαηβ για κοινό και μουσικούς, το οποίο θα ήταν ιδανικό να αποτελέσει οδηγό και για άλλα τέτοια προτζεκτ, γιατί όχι και από ντόπιους καλλιτέχνες μόνο.    
~~~~~~~~ο~~~~~~~~

Τα ακραία ραδιοφωνικά φαινόμενα όπως χανγκοβεριασμένα μεταδόθηκαν χθες το απόγευμα στον poplie

2 comments:

pan pan said...

o egghell ειναι για το μπουτσο, να το γραψεις οπως στο λεω φιλαρακι

fantasmenios said...

α μπράβο, να ανέβουν τα νούμερα λίγο..