10 December 2012

Chain and Gang στο An | James Blackshaw στα έξι σκυλιά

Deja Vu φάση καθώς η πρώτη εμφάνιση του Ian Svenonius στην Ελλάδα έχει συνδυαστεί με την ιστορική ανακοίνωση του Παπανδρέου στο Καστελόριζο. Δυο χρόνια μετά οι ανακοινώσεις προς τον Ελληνικό λαό συνεχίζονται και μπρος σε ένα μισοάδειο an ο Ian επιστρέφει μετά της γοητευτικότατης δεσποινίδας Katie Alice Greer σε προεξέχον τραγουδιστικό ρόλο. Και πάλι διασκεδαστικός, μάστορας  στην πρόζα, ένας μάγος της επικοινωνίας με το κοινό. Θεματικά επικεντρώθηκε στο χλευασμό του αμερικάνικου ονείρου και στην εναντίωση προς το τέρας του καπιταλισμού και της κρίσης μπλα μπλα μπλα. Στα μάτια του μέσου αντιδραστικού Αμερικάνου η Ελλάδα του σήμερα είναι η Ιερουσαλήμ της ανυπακοής μπρος στο τέρας του καπιταλισμού και της κρίσης μπλα μπλα μπλα. Στην πραγματικότητα όπως το 2010 δεν καταλάβαινε γιατί όλοι από κάτω ήταν παγωμένοι, έτσι και την περασμένη παρασκευή δεν κατάλαβε πως δεν είχε μπρος του το λαό της δεύτερης αναγέννησης αλλά ανθρώπους που επί δυο χρόνια  στριφογυρίζουν στο δοκιμαστικό σωλήνα και περιμένουν να τελειώσει το πείραμα. Η ειρωνεία είναι πως τα αποτελέσματα του πειράματος θα απασχολήσουν τον  Ian στην επόμενη επίσκεψη του. Μακάρι αυτή να είναι με τους make up γιατί όσο καλοί και να είναι οι Chain and the gang, δεν παύουν να μοιάζουν ανάλαφροι, απλοϊκοί και ακίνδυνοι σε σχέση με την πώρωση το δυναμισμό και τον διαστροφισμό που εκπέμπουν κομμάτια όπως αυτό

Για αυτούς που βαρέθηκαν να διαβάσουν τα από πάνω: Του fantasmeniou του άρεσε το λαηβ. Ο Svenonius αποτελεί μοναδικό είδος και ποτέ δεν χάνεις το χρόνο σου παρακολουθώντας τα λαηβ του. 


~~~~~~~~~~ο~~~~~~~~~~
 
Είχε και support αλλά το εισιτήριο δεν έγραφε ποιοι είναι. Όποιο και να ήταν έπαιξαν με αγάπη για τους fall και τους last drive. Δεν τους άρεσε που το κοινό δεν τα έσπασε και δεν κατάλαβε πόσο μεγάλη μπαντα είναι. Από την άλλη το κοινό δεν του άρεσε που το support δεν κατάλαβε ότι είναι support. Δηλαδή το σωστό support παίζει μουσική για να μπορεί ο thodoriskan να μου λέει τα νέα του και αν τραβήξει πλήρη προσοχή για πάνω από 5 λεπτά τότε πετυχαίνει το σκοπό του, δηλαδή κερδίζει ένα γκουγκλ σερτσ την επομένη..

~~~~~~~~~~ο~~~~~~~~~~
  
Σε άλλες λαηβ ιστορίες της φτωχής πρωτευούσης, την περασμένη πέμπτη εμφανισθεί μπρος σε 50 άτομα και ο James ο Blackshaw ο κιθαρίστας των Current 93. Έχασε λέει την πτήση αλλά το πάτησε στην αττική και κατάφερε να παίξει. Με μηδέν λοιπόν προετοιμασία παρουσίασε σε 12 χορδές τη δική του εκδοχή της ταξιδιαρομελαγχολικής μουσικής.

~~~~~~~~~~ο~~~~~~~~~~

Τα ακραία ραδιοφωνικά φαινόμενα όπως με ακρίβεια και συνέπεια μεταδόθηκαν από τον http://www.poplie.eu/

 

No comments: