17 August 2011

ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΟΣΤ ΕΙΝΑΙ ΜΕΓΑΛΗ ΜΑΛΑΚΙΑ * ΜΗΝ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΙΣ * ΔΕΣ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΚΑΙ ΑΠΟΜΑΚΡΥΝΣΟΥ ΑΠΟ ΤΗ ΣΕΛΙΔΑ (E)

Καλοκαίρι χωρίς επαναλήψεις δεν γίνεται. Για εσάς τους πέντε που επιμένετε αυγουστιάτικα να έρχεστε εδώ, πάρτε σε επανάληψη ένα ποστ για το αγαπημένο τραγούδι από τους αγαπημένους Guided By The Voices:


Διάολε! Υπάρχεις εε;; Το ποστ αυτό γράφεται 4 το πρωί. 15 Σεπτεμβρίου. Το άνωθεν βιντεάκι ο φαντασμένιος θέλει να το ανεβάσει 2 χρόνια τώρα αλλά μια το ένα μια το άλλο το άφηνε στην άκρη. Ξαναέπεσε σε αυτό σήμερα καθώς χάζευε τους σελιδοδείκτες του, και αποφάσισε να το ποστάρει τώρα. Φώτα - ήχος - κλακέτα, φύγαμε λοιπόν..

Γνωριστήκαμε το 1999. Ίσουν σε εκέινο το φοβερό τετραπλό cd μαζί με τους Mogwai, τους Boards of Canada, την Cat Power τους Yo La Tengo και αλλούς αγαπημένους (btw thanx Αναστάση). Το 4πλό CD είχε το γενικό τίτλο everything is nice και βγήκε με αφορμή τα 10 χρόνια της Matador Records. ΣΤΟΠ ΣΤΟΠ ΣΤΟΠ!!!!

Διάολε!!! Αν το 1999 ήταν 10, φέτο είναι 20! Πότε κυκλοφόρησε η συλλογή άραγε; Απ: 14 Σεπτεμβρίου 1999! Διάολε!!! Διάολε, δεν είναι δυνατό! Μόλις ανάγκασες τον φαντασμένιο να γράψει το πιο άχρηστο ποστ όλων των εποχών. Ας είναι τουλάχιστον λίγοι αυτοί που έχασαν την ώρα τους (45 δευτερόλεπτα περίπου) διαβάζοντας την πιο άχρηστη πληροφορία της χρονιάς.
Από την άλλη βέβαια αν κάποιος δεν είχε ακούσει ποτέ το The Official Ironmen Rally Song των Guided by the Voices τότε τα γενέθλια της Matador γίνονται και πάλι η αφορμή. Απα πα πα πα.. ρεκόρ χαζομάρας λέμε.

--------------o--------------

Αν έχετε διαβάσει πιο άχρηστη πληροφορία παρακαλώ επικοινωνήστε με τη γραμματέα του φαντασμένιου στο fantasmenios[at]gmail[dot]com. Ο φαντασμένιος πάντα απολαμβάνει να διαβάζει άχρηστα νέα ή ειδήσεις.

No comments: