28 July 2010

φαντασμένια διαθήκη | σκέψου θετικά και μη γελάς με ηλίθια αστεία

Εγώ ο Φαντασμένιος συντάσσω το παρακάτω κείμενο έχοντας σώας τας φρένας, σε πλήρη ψυχική και πνευματική νηφαλιότητα.

Αφήνω τον κωδικό του gmail acount μου στον fieldmoon με την προϋπόθεση η λίστα του με τα καλύτερα του 2010 να μην έχει το δίσκο του caribou. Επιπροσθέτως όλα τα ανέκδοτα κείμενα μου (drafts) τα παραχωρώ στον john streckfous με τον όρο να μη διορθώσει τα συντακτικά και ορθογραφικά λάθη.
Τέλος με τα λεφτά που θα μαζευτούν από τον πλειστηριασμό του πληκτρολογίου μου θέλω να δημιουργηθεί το ίδρυμα "φαντασμένιος". Πρόεδρο για τα πρώτα δυο χρόνια ορίζω τον mimi ενώ μέλη του Δ.Σ. μπορούν να είναι όλοι οι διαχειριστές μπλογκ που έχουν αναφέρει σε ποστ τους έστω μια φορά τις λέξεις: My Bloody Valentine, Παναθηναϊκός, Φραντς Κάφκα, Σταύρος Τσιώλης. Ο indiefuck μπορεί να συμμετάσχει μόνο ως υπεύθυνος καθαριοτήτων. Σκοπός του ιδρύματος είναι η συλλογή ειρωνικών αστείων και άχρηστων πληροφοριών. Στο τέλος του χρόνου το ίδρυμα θα απονέμει το βραβείο "φαντασμένιος της χρονιάς".

-----------------ο-----------------

Καλές διακοπές. Φέτος δεν έχει Τσιώλη αλλά έχει live με αυτούς που απέμειναν στη λίστα με τις μεγάλες μπάντες που δεν έχουν επανασυνδεθεί. Άρπατο και σε καλή μεριά.

6 comments:

Anonymous said...

προσδοκώ ανάσταση Φαντασμένιου, αμήν!
(αν και μια χαρά μας τα γράφει από το υπερπέραν..)

Anonymous said...

Για δες καιρό που έφυγε, τώρα που κυκλοφόρησαν δίσκο οι Interpol και οι Arcade Fire.

r.i.p. και καλή ανάσταση, αμήν!

ο πνευματικός του φαντασμένιου said...

Τα τελευταία λόγια του φαντασμένιου ήταν four four fucking two.

r.i.p.

mystery falls down said...

Ανεπιβεβαίωτες φήμες θέλουν τον πνεύμα του Φαντασμένιου να περιφέρεται στον Παράδεισο, να χαμογελάει ακούγοντας ηλίθια αστεία και ιστορίες, να δοκιμάζει καθημερινά γαλλικά κρασιά, να συζητάει με τις ώρες για τις ανέμπνευστες μεταγραφές του Παναθηναϊκού που και φέτος θα είναι αρκετές για πάρει το πρωτόθλημα, όταν αλλάζει θέμα να μην μπορεί να ολοκληρώσει πρόταση χωρίς να συμπεριλάβει τις λέξεις My Bloody Valentine, να παρακαλάει το Θεό να κυκλοφορήσουν δίσκο οι Pavement, κάποιες φορές να αναγκάζεται να κοιμηθεί από τις 22:30 και τις υπόλοιπες ημέρες να ξενυχτάει στα μπαρ της κολάσεως χορεύοντας στους ρυθμούς των 65daysofstatic, να οργανώνει κινηματογραφικές προβολές με τις αξεπέραστες ταινίες του Σταύρου Τσιώλη,... και εννιά μήνες μετά να επιστρέφει ξαφνικά στη γη.

Raggedy Man said...

Kαθαριοτήτων; ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΩΝ;;;;;;;;

mystery falls down said...

Ένας μήνας μετά και κανένα ίχνος ζωής! Τόσο όμορφα περνάς εκεί; :)