29 May 2010

it's always the DISTANCE


Σαν σήμερα το 1953 ο Χίλαρι ανέβηκε στο Έβερεστ, και σαν χτες ο φαντασμένιος το 2009 είδε τους My Bloody Valentine. Ένας χρόνος έχει περάσει μα η καρδιά του δεν το έχει ξεπεράσει. Η αβάσταχτη μελαγχολία του φαντασμένιου μετριάζεται μόνο με την παρακολούθηση του νέου καταπληκτικού βίντεο κλιπ των Playground Noise.

-------------o-------------

Στο ξεπέρασε το επιτέλους βοηθά και ο απίστευτος δίσκος των ceremony. Φυσικά θα παίξει ξεχωριστό ποστ, για τις ανάγκες του οποίου ο φαντασμένιος μαζεύει όλες τις υπερβολές του κόσμου.

4 comments:

fantasmenios said...

το κλιπ είναι τόσο γαμάτο που δεν χωράει όλο σε αυτό το άθλιο blog. οπότε για ολοκληρωμένη απόλαυση μεταβείτε στου youtube

South Of The River said...

Ceremony πολύ καλό αλμπουμάκιον!

Dylan έσκαψε φίλε το Σάββατο. Πιο ορεξάτος από Άμστερνταμ (πέρσι). Εκτελεσάρα στο Highway 61.


Shoenfelt απίστευτο live χθες στο Ροντέο. Και με μια 40αριά κόσμο...

mystery falls down said...

Καταπληκτικό το video του 'Distance'; Δε νομίζω (ίσως αν πας στην επεξεργασία της ανάρτησης, στη συνέχεια επιλέξεις επεξεργασία html, αλλάξεις την τιμή του width με μία μικρότερη (υποθέτω 450 θα είναι καλά) και τέλος πατήσεις δημοσίευση, να αλλάξω άποψη. Αν πάλι όχι (μιας και το έχω δει στο youtube 3 φορές), δε σε απασχολεί. Το video θα φαίνεται όπως πρέπει στο απίστευτο, όπως και ο δίσκος των Ceremony blog σου!). Για το τραγούδι δεν αντιλέγω, αν και το αγαπημένο μου παραμένει το 'The Divers'.

fantasmenios said...

το κατάλαβα πως πρέπει να κάνω edit html wdth blal blah αλλά τελικά προτίμησα να αυτοσχολιαστώ..

περί ceremony. έχω κολλήσει στο γαμάει γαμιώντας.