15 September 2009

ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΟΣΤ ΕΙΝΑΙ ΜΕΓΑΛΗ ΜΑΛΑΚΙΑ * ΜΗΝ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΙΣ * ΔΕΣ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΚΑΙ ΑΠΟΜΑΚΡΥΝΣΟΥ ΑΠΟ ΤΗ ΣΕΛΙΔΑ


Διάολε! Υπάρχεις εε;; Το ποστ αυτό γράφεται 4 το πρωί. 15 Σεπτεμβρίου. Το άνωθεν βιντεάκι ο φαντασμένιος θέλει να το ανεβάσει 2 χρόνια τώρα αλλά μια το ένα μια το άλλο το άφηνε στην άκρη. Ξαναέπεσε σε αυτό σήμερα καθώς χάζευε τους σελιδοδείκτες του, και αποφάσισε να το ποστάρει τώρα. Φώτα - ήχος - κλακέτα, φύγαμε λοιπόν..

Γνωριστήκαμε το 1999. Ίσουν σε εκέινο το φοβερό τετραπλό cd μαζί με τους Mogwai, τους Boards of Canada, την Cat Power τους Yo La Tengo και αλλούς αγαπημένους (btw thanx Αναστάση). Το 4πλό CD είχε το γενικό τίτλο everything is nice και βγήκε με αφορμή τα 10 χρόνια της Matador Records. ΣΤΟΠ ΣΤΟΠ ΣΤΟΠ!!!!

Διάολε!!! Αν το 1999 ήταν 10, φέτο είναι 20! Πότε κυκλοφόρησε η συλλογή άραγε; Απ: 14 Σεπτεμβρίου 1999! Διάολε!!! Διάολε, δεν είναι δυνατό! Μόλις ανάγκασες τον φαντασμένιο να γράψει το πιο άχρηστο ποστ όλων των εποχών. Ας είναι τουλάχιστον λίγοι αυτοί που έχασαν την ώρα
τους (45 δευτερόλεπτα περίπου) διαβάζοντας την πιο άχρηστη πληροφορία της χρονιάς.
Από την άλλη βέβαια αν κάποιος δεν είχε ακούσει ποτέ το
The Official Ironmen Rally Song των Guided by the Voices τότε τα γενέθλια της Matador γίνονται και πάλι η αφορμή. Απα πα πα πα.. ρεκόρ χαζομάρας λέμε.

--------------o--------------

Αν έχετε διαβάσει πιο άχρηστη πληροφορία παρακαλώ επικοινωνήστε με τη γραμματέα του φαντασμένιου στο fantasmenios[at]gmail[dot]com. Ο φαντασμένιος πάντα απολαμβάνει να διαβάζει άχρηστα νέα ή ειδήσεις.

7 comments:

mimis said...

kai egw to diavazw stis 5.30 15 septemvriou.

prosopika exasa kai xanw akoma perisoteri wra akougontas to komati sto repeat.

isws axristo post alla xrisimo gia mia axristi wra san auti pou grafw.

μελ said...

10 xronia re malaka. gamw ton xristo. eixe kai tin kommatara to xmas steps mesa. pwpw. kai to roygbiv apo boards.

pwpw. pwpw.

Unknown said...

Μάλιστα, μάλιστα. Keep up the good work, που λένε και στα εξωτερικά!

fantasmenios said...

από τα χιλιάδες mail που κατέφθασαν, ξεχωρίζει η εξής άχρηστη πληροφορία:

111.111.111 x 111.111.111 = 12.345.678.987.654.321

(via oksikemia)

John Streckfous said...

1.η προσωπική φρουρά του αμερικάνικου προέδρου χρησιμοποιεί πάντα κωδικά ονόματα. το κωδικό όνομα της Τζάκι Ωνάση ήταν Lace (δαντέλα)

2. οι ελέφαντες δεν βλέπουν όνειρα.

xaratrip said...

μια βόλτα στη ματαντορ τι σου κάνει: http://www.matadorrecords.com/matablog/2009/09/17/pavement-coming-to-a-town-near-you-if-you-live-near-a-big-town-in-2010/comment-page-1/#comment-170692 ΔΕΝ ΠΕΡΙΓΡΑΦΩ ΑΛΛΟ

evaversus said...

Μια χαρά ποστ ,το βρήκα !