24 September 2009

ζυγός


O Mika δεν αρέσει στον φαντασμένιο. Αλλά διαβάζοντας αυτή την κριτική θα ήθελε τα πράγματα να είναι αλλιώς. Αυτή είναι κριτική δίσκου! Εμπεριστατωμένη, ουσιώδης, μακρυά από κλισέ. Όχι σαν του φαντασμένιου που στις τέσσερις λέξεις οι τρεις είναι My Bloody Valentine. Διαβάζοντας τέτοια κείμενα ο φαντασμένιος σκέφτεται να πάει στις ρυθμίσεις και να σβήσει για πάντα τον ιστιότοπο του. Ή αυτό ή να αρχίσει να γράφει για ζώδια..

~Ζυγός (23/09 - 22/10)

Αγαπημένοι μου ζυγοί αυτός ο μήνας είναι δύσκολος, καθώς ο Άρης βρίσκεται στον 4ο οίκο σας και η ευαισθησία που σας διακρίνει δύσκολα θα διοχετευθεί σε κάποια από τις επόμενες συναυλίες. Η συναυλία των Crippled Black Phoenix ήταν μοναδική ευκαιρία να πάτε να ξεδώσετε τραγουδώντας το Burnt Reynolds. Οι γεννημένοι το δεύτερο δεκαήμερο του μήνα πιθανόν να πέσετε ακόμα και σε κατάθλιψη, οπότε έχετε τους δίσκους του Nick Drake πρόχειρους.. Στις 26 του μήνα η Αφροδίτη μπαίνει ανάδρομα στον Καρκίνο που σημαίνει ότι αν πας στον Ιανό να δεις τους Your Hand In Mine θα περάσεις καλά! Στα αισθηματικά ένας παλιός έρωτας θα ξυπνήσει, κατά τον ίδιο τρόπο που το Alive των Arctic Plateau (από το 1:22 έως το 2:01) μπορεί να σου θυμίσει τους field mice.. Μην κάνεις καμιά μαλακία και διστάσεις!

---------------ο---------------

Η άχρηστη πληροφορία της εβδομάδας: αν θες να πληκτρολογήσεις petridis με T9, σου βγάζει petrified! Διάολε υπάρχεις εε;;

1 comment:

mystery falls down said...

"Εμπεριστατωμένη, ουσιώδης, μακρυά από κλισέ", αλλά για δίσκους που αδυνατούν να σε (μας) συγκινήσουν. Άρα ανούσια! Θα προτιμήσω τις τέσσερις λέξεις (έστω και αν οι τρεις είναι My Bloody Valentine). Κανείς δεν αγάπησε ένα συγκρότημα μόνο για ένα ωραίο εξώφυλλο ή μία έξυπνη απάντηση σε μία συνέντευξη. Άρα αποκλείεται να αγαπήσεις τους Mika, τους Empire of the sun,... εξαιτίας μιας κριτικής.

ΥΓ. Three cheers for "Exploding head"!