06 October 2008

o fantasmenios στους M83


Μεθύσι με μπίρα ίσον άσχημο hangover. Με ρώσικη 9άρα οι συνέπειες ίσως είναι καταστροφικές. Αν δεν έχεις την άκρη για τσίπουρο (το οποίο όταν είναι καλό μπορείς να πιεις ένα μπουκάλι και την επόμενη να ξυπνήσεις έτοιμος να ανέβεις τον Όλυμπο) τότε καλό είναι πριν βγεις να έχεις στο κομοδίνο 2 ντεπόν και ένα μεγάλο μπουκάλι νερό. Αν καταφέρεις να κατεβάσεις τα ντεπόν και το νερό πριν κοιμηθείς τότε μπορείς όταν ξυπνήσεις να είσαι σε θέση να γράψεις για τη συναυλία των M83.

Οι Μ83 γέμισαν προχθές το κωλογκαγκάριν. Όπως εύστοχα είπε ο μάστορας του πληκτρολογίου και του καλού-ψαγμένου λινκ thodoriskan "έτσι είμαστε εμείς οι indie, πάμε στην πρώτη και την τελευταία..".
Ήταν από τα live που περνάς καλά, αλλά μετά από ένα χρόνο ίσως να μη θυμάσαι ότι πήγες.
Ο M83 ή κατά κόσμο Anthony Gonzalez μας βγήκε ολίγον μπλαζέ και ολίγον βαριέμαι. Οι εκτελέσεις αξιόπιστες σε σημείο παρεξηγήσεως, αλλά δυστυχώς σε πλήρη αντίθεση με το ύφος των τραγουδιών έμοιαζε να φρενάρει και να μη ξεσπά με αποτέλεσμα να μη περάσει καμία στιγμή τη γραμμή που θα έβαζε το live στο ράφι με τα καλά. Πείραξε τα λίγο τα γαμημένα ρε φίλε! Έτσι έτσι, όπως στο τέλος με την ονειρική δεκαπεντάλεπτη εκτέλεση του couleurs. Το μόνο που θα θυμάται για πάντα ο fantasmenios..

----------//----------

η φωτογραφία από εδώ

No comments: