30 March 2008

σαν σήμερα..

30 Μαρτίου οι Ρώσοι πούλησαν την Αλάσκα στους Αμερικάνους, άφησε την τελευταία του πνοή ο Τρικούπης και γεννήθηκαν οι Βαν Γκονγκ, Κλάπτον, Σελίν Ντιόν και τα ακραία μουσικά φαινόμενα. Ανήμερα της παγκόσμιας μέρας αντισύλληψης ο fantasmenios εμφανιζόταν για πρώτη φορά με τούτο εδώ το post. 133 post, ανταποκρίσεις από τον fieldmoon, άπειρα λάθη, υπερβολές, συναυλίες, κάμποσα σχόλια, 7 αναγνώστες, μουσικές, τραγούδια και Παναθηναϊκός. Καλά όλα αυτά, αλλά ποιος είναι πραγματικά ο fantasmenios;

Ο fantasmenios είναι αυτός που στο rockwave του 1998 αφού είδε Closer, Bokomolech, Σπαθιά και Sonic Youth αποχώρισε ενώ όλη η Φρεατίδα σειόταν από Common People. (Συμπέρασμα 1: ο fantasmenios είναι σνομπ και δήθεν)
Ο fantasmenios είναι αυτός που ζήταγε επιμόνως το 40 days από τους Lali Puna (Συμπέρασμα 2: ο fantasmenios είναι σπασαρχίδης)
Ο fantasmenios είναι αυτός πού μετά την κατάκτηση του Κυπέλλου από την Πανάθα το 2004 ζητούσε από τις Electrelane (που έπαιζαν την ίδια μέρα) το Losing my Religion. (βλ. Συμπέρασμα 1 και 2)
Ο fantasmenios είναι αυτός που στο rockwave του 2004 ήταν τόσο λιώμα από το ποτό που κατά τη διάρκεια του live των Mogwai αν ήσουν στις δυο πρώτες σειρές αποκλείεται να μη σου έσπασε τα νεύρα με τις μαλακίες που έλεγε. Παράλληλα ως fantasmenios όνομα και πράμα νόμιζε πως φλέρταρε με αθώα κοπέλα, η οποία μετά από αυτήν την εμπειρία ακολούθησε καριέρα στην τηλεόραση. (Συμπέρασμα 3:τον fantasmenio τον χαλάει το ποτό)

Αυτός είναι ο fantasmenios. O κλασικός σνομπ φαντασμένος Ελληνάρας σπασαρχίδης που κάθεται δίπλα σου στις συναυλίες.

-----------//-----------

Στη συναυλία των Television στο Gagarin ήταν ένας τύπος στις πρώτες σειρές, ο οποίος ζητούσε λυσσασμένα το Little Johnny Jewel. Για την ακρίβεια στην αρχή ζήταγε το Little Johnny Jewel, μετά το Little Johnny και προς το τέλος ήταν τόσο κομμάτια που ζήταγε το Little τζουυυ.. Οταν οι Television τελικά του έκαναν το χατήρι, ο τύπος πέρασε σε άλλη διάσταση και όχι μόνο δεν κατάλαβε ότι το έπαιξαν αλλά δεν ήταν σε θέση να βγάλει λέξη πια. Τότε λοιπόν ο fantasmenios σε μια ένδειξη ανθρωπιάς αποφάσισε να ζητά αυτός για το υπόλοιπο της συναυλίας το Little Johnny Jewel.. Ο fantasmenios δεν είναι εντελώς κωλόπαιδο τελικά.

14 comments:

Unknown said...

Για όλους αυτούς τους λόγους σ αγαπάμε fantasmenie. Καλά να είσαι πάντα, να πηγαίνεις σε συναυλίες, να περνάς καλά και να ζητάς ότι τραγούδι γουστάρεις!

plavo said...

χάπι μπέρθντεη του για.να το δεις όπως επιθυμείς.

fantasmenios said...

@zeugolas: thanx thanx και εσύ ότι επιθυμείς..

@teo: θενκ γιου μαν. portal το θέλω.. τίγκα στα μπανεράκια της κολα κόκας!

dreary said...

Να σου ζησει fantasmenio και χρονια πολλα...και με πολλα μπανερακια (οχι μονο κοκας κολας και αλλα)

Stratos Bacalis said...

Χρόνια πολλά!!!! Ένας από τους 7 αναγνώστες σου!

gilles said...

όντως θυμάμαι τότε στους mogwai πως κάποιος όταν χαμήλωνε οι μουσική φώναζε και χειροκροτούσε και εμείς φωνάζαμε ''δεν τελειωσε το τραγούδι ρε μαλάκα''.
συγνώμη δεν το εννοούσαμε.
χρόνια πολλά κι να τα εκατοστήσεις!

Anonymous said...

Το άλλο με τους Sigur γιατί δεν το αναφέρεις ?? (δεν κρατήθηκα)

Να τα κατοστίσεις!

Χρήστος

Anonymous said...

O fantasmenios einai autos pou koitaei tin mikri othoni san mikro paidi otan paizei to "As perimenoun oi Ginaikes" , o fantasmenios einai autos pou edeixe ston Iggy Pop ti simainei stage diving , o fantasmenios einai o neos Alkis Steas tis patras ...

Ante na ta xiliaseis ta fraga me to banneraki ...

fantasmenios said...

σας ευχαριστώ και τους επτά!!
@sandman του χρόνου θα κερδίσεις το φλουρί

@gilles αν και ξέρω πότε τελειώνουν τα τραγούδια των mogwai, μαλλόν εγώ ήμουν ο φωνακλάς..

@chris το ξέχασα ρε! αν και έχει καταγραφεί παλιότερα στο sense το γεγονός..

@fieldmoon thanx thanx thanx thanx

Anonymous said...

Όχι επτά ρε συ!Να, ήδη σου ευχόμαστε 8.Xronia Polla (θα το πάρει ο γαύρος στα χαρτιά ή εμείς με τον Έκι προπονητή?)!

Anonymous said...

μηπως ησουν εσυ που στον Αντονυ και τους τζονσονς (!) ζητουσε επιμονα το ολα σε θυμιζουν;;;
super lol!
χρονια πολλα!

fantasmenios said...

@loan me a dime αν δε το πάρουμε εμείς ας το πάρει η αεκ που έχει τον Μπούρμπο

@oksikemia στον antony ήμουν φρόνιμος, αλλά αν ζήταγα κάτι μάλλον θα ήταν το everything i am (Βίσση) που του πάει κιόλας!

Anonymous said...

na sou zisei kai na to deis opos theleis (portal klp). pleon eisai stin kardia mou dyo fores, mia gia tineklpirosi tou request mou (interstellar overdrive)kai gia tin panatha. Ante na doume kai to protathlia fetos

fantasmenios said...

Πρωτάθλημα? μπα