27 January 2008

μαθήματα βρετανικής ιστορίας

Την Παρασκευή το βράδυ πλήθος Alternative με ολίγη Gothic και έναν fantasmenio κόσμου συνέρρευσε στο Gagarin205 για να δουν τους iLiKETRAiNS, ή μάλλον καλύτερα για να δουν τον Zeugolator να σχίζει τα ρούχα του.
Σε ρόλο support οι συμπατριώτες post rock-αδες Fuzzy Nerds. Ο fantasmenios είχε καιρό να δει τους Fuzzy Nerds οι οποίοι, αν και τρίο πια, μουσικά δεν παρουσιάζουν πολλές αλλαγές. Στα πρώτα τραγούδια του set θύμιζαν αρκετά τους Lanterna, μετά θύμιζαν κάποιους άλλους που ο fantasmenios δεν θυμόταν,
και ούτω καθ εξής. Καλό live με άθλιο ήχο ιδίως στο μπάσο.
Πρώτη συναυλία μέσα στο 2008 για τους
iLiKETRAiNS. Η συναυλία βασίστηκε οπτικά με όμορφα βίντεο που είχαν θέμα την ιστορία κατά τα πρότυπα των τραγουδιών του περσινού concept δίσκου Elegies to Lessons Learnt. Μουσικά οι Leeds-ιώτες ήταν αρκετά καλοί και κάνα δυο φορές σχεδόν τα σπάσανε. Δηλώσαν έκπληξη από την προσέλευση του κοινού όπως κατά το παρελθόν και οι Puressence, οι Tindersticks, οι dEUS κλπ. Και καθώς η ιστορία επαναλαμβάνεται... του χρόνου πάλι εδώ λοιπόν..

----------//----------

Στον fantasmenio άρεσε πολύ το psycho αλά Τζακ Νίκλσον στη Λάμψη βλέμμα του τραγουδιστή, και δευτερευόντως θα ήθελε πολύ να έβλεπε το βίντεο που τράβηξε ο τρομπετίστας στο τέλος.

1 comment:

Unknown said...

Ωραία τα μαθήματα βρετανικής ιστορίας, δεν μπορώ να πω, τα ευχαριστήθηκα μια χαρά. Τώρα αν θα ξαναδώσουμε το μάθημα του χρόνου δεν ξέρω, ίσως βοηθήσει η προσέλευση των μαθητών ίσως όχι.

Υ.Γ Δεν τα έσκισα βρε τα ρούχα μου, ντράπηκα με τόσο κόσμο γύρω μου, αλλά και συ να πέσεις στην αγκαλία του Dave μόλις έσκασε μύτη δεν το περίμενα, χεχε!