07 April 2019

Όταν η Κιμ πήδηξε τον Φρανκ | The Coathangers - The Devil You Know

 
Ας υποθέσουμε πως το δίκαιο γίνεται πράξη και οι Ex Hex κάνουν τέτοιο χαμό που κάποιοι μιλάνε για τρίτο αντάρτικο του πανκ ροκ. Για να γίνει ωστόσο κάτι τέτοιο πρέπει στην εξίσωση να υπάρχει ένα αντίπαλο δέος το οποίο δεν μπορεί να έχει άλλο όνομα παρά the Coathangers. Οι οποίες όπως και οι Ex Hex είχαν περάσει για λαηβ (λινκ για το λαηβ των Ex Hex)  σε ένα παλιό Plissken και κάπως έτσι χτίζεται ο μύθος τύπου ο Πελέ είχε περάσει από τα τσικό του Λεβαδειακού και ο Μέσι είχε δοκιμαστεί στην Παναχαϊκή αλλά δεν έπεισε. Βέβαια ο Φαντασμένιος τότε δεν τις είχε πάρει χαμπάρι και απορώ πραγματικά γιατί τον διαβάζετε. 
Τέλοσπάντων, ο δρόμος για την παγκόσμια καταξίωση του The Devil You Know θα ξεκινούσε με πρώτο single το Step Back το οποίο δεν αμφισβητεί την κυριαρχία των Ex Hex, αλλά δείχνει πως υπάρχει δυναμική. Στη συνέχεια κάνουν το πραγματικό μπαμ με το ποπ χιτ διαμαντάκι Bimbo, το οποίο συνοδεύεται από ένα σούπερ βιντεοκλίπ σε σκηνοθεσία της Lena Dunham. Ακολουθεί το Last Call το οποίο πάει στο #1 και μένει εκεί ακόμα και όταν βγάζουν το 5 Farms αλλά και το Stranger Danger και όλοι οι δημοσιογράφοι ψάχνουν να βρουν στοιχεία για το ποια coathanger είναι καρπός του τρελού one night-stand των Kim Deal και Francis Black. Οκτώβρη μήνα έχουν πέντε σινγκλ στο top-20 και τότε είναι η πιο κατάλληλη στιγμή να ρίξουν στην αρένα το Fuck the NRA. Η Αμερική βράζει, ο Τραμπ απειλεί πως θα τις απελάσει και αυτές βγάζουν έβδομο σινγκλ το πιο ήρεμο τραγούδι του δίσκου, Lithium. Κάνουν ό,τι θέλουν και κάποιους τους πονάει! 
Τέλος στο φαντασιακό αυτό παραλήρημα, πάμε για συμπέρασμα. Συμπέρασμα: Δεν κάνουμε δουλειά έτσι φίλες μου, έχει βγει εδώ και ένα μήνα δίσκος με ΕΠΤΑ εν δυνάμει σινγκλς και δεν τα λέτε δεν τα γράφετε και κάνετε στορις με τον δε μας χέζεις ρε Δεληβοριά;

3 comments:

Anonymous said...


Δεν σκηνοθετεί η Ντάναμ το Bimbo. Κι από πού ως πού, άμα το σκεφτείς...

fantasmenios said...

Έγραψα εγω πως το σκηνοθετεί η νταναμ;

Water Filtration Renton said...

This was lovelyy to read