25 March 2019

το πρώτο χανγκοβερ μετά από 13 μήνες | goodbye bedouin

Υπάρχουν ακόμα μουσικοί που στέλνουν το ντεμο τους στο fantasmeniosπαπάκιgmail.com. Δηλαδή πιστεύουν πως θα ήταν καλό για την προώθηση της δουλειάς τους να εμφανιστεί σε τούτο το μπλογκ με το τεμπλεητ σινς 2006 όπου 5 στα 4 ποστς ο Φαντασμένιος γράφει πως δεν τον διαβάζει κανείς. Εντωμεταξύ με λίγο ψάξιμο βλέπει κανείς πως όποιον προωθεί ο Φαντασμένιος οδηγείται προς την καταστροφή, σχωρεμένοι  Playground Noise και #2χρόνια χωρίς Baby Guru. 
Βέβαια όλα αυτά δεν είναι τίποτα μπρος σε αυτά που έχουν γίνει και θα γίνουν όταν ο "έχω  χειρότερη σχέση με το πρόμο από ότι ο dpg7000 με την καθαρή σκέψη" (Φαντασμένιος) αποφασίζει να προμοτάρει την μπάντα "καλύτερα να μαζέψουμε αποτσίγαρα μετά από την παρέλαση του Καρναβαλιού παρά να πούμε κάτι που θα παρερμηνευθεί και θα νομίζει κανείς πως είμαστε κουλ και θα έρθει για αυτό το λόγο να μας ακούσει" (bedouin). 
Η ιστορία ξεκινάει πριν από δυο χρόνια με ένα όνομα κάπως δύσκολο στο μαρκετινγκ. Ο Φαντασμένιος έκανε ό,τι μπορούσε να φέρει την κουβέντα σε αυτούς, ναι μπορεί να μην είναι τίποτα πρωτοπόροι ή βιρτουόζοι αλλά έχουν τραγούδια αν βέβαια καταφέρεις να τους βρεις. Έπρεπε να πατήσεις Bedouin, band from patras, greece, postal code 26500, να δώσεις συντεταγμένες και πάλι θα έπρεπε να μην πατήσεις σε τίποτα ανθρωποφάγους από την άπω ανατολή.
Και πάνω που ο Φαντασμένιος πιστεύει πως έχει πείσει τουλάχιστον πέντε άτομα πως αυτή η μπάντα αξίζει και ενώ μόλις έχει κυκλοφορήσει το πρώτο τους 7αρι, χτυπάει το τηλέφωνο. "Μας έκαναν εξώδικο κάτι djs από το Μπρουκλιν και πρέπει να αλλάξουμε όνομα". Οι Αμερικάνοι έκαναν αυτό που οι Αμερικάνοι κάνουν και πρέπει τώρα πάλι ο Φαντασμένιος να πιάσει τους έρμους πέντε και να τους πει πως οι Bedouin θα λέγονται Goodbye Bedouin και πως το 7αρι τους με το παλιό όνομα αποκτά συλλεκτική αξία. Τώρα ετούτο το ποστ δεν έχει κάποια αξία καθώς όπως ήδη έχει γράψει ο Φάντα δεν θα το διαβάσει κανείς και συν της άλλης το 7αρι μάλλον έχει εξαντληθεί.
 

No comments: