03 June 2018

ασματική ακολουθία υπό των Om 2/6 εις την Πειραίους Academy

Είναι ζήτημα να είσαι οριακά μισάνθρωπος Φαντασμένιος και να σου αρέσουν οι συναυλίες. Και λογικά αυτή είναι η αιτία που τα μισά ποστ με την ταμπελίτσα live ξεκινάνε με μια ανάλυση για την ποσότητα/ποιότητα του κόσμου. Στους Om ο Φαντασμένιος πήγε γιατί θυμόταν πως είχε περάσει καλά στο λαηβ τους το 2011 στο gagarin, επίσης θυμόταν πως δεν είχε κόσμο, οπότε σε πιο μεγάλο χώρο λογικά θα ήταν πιο άνετα. Βέβαια υπάρχει ο κανόνας που λέει πως όταν μια μπάντα  έχει παίξει πολύ καλά, στην επόμενη εμφάνιση της γίνεται ο χαμός, ενώ ίσως πιο σημαντικό να είναι και το πόσο μπαφάτο είναι το λαηβ καθότι θέλει ο άλλος να πάει κάπου να την πιει, να χαθεί ερήμην μπίτι. Και κάπως έτσι αρκετός κόσμος βρέθηκε έξω από το Πειραιώς Academy αναζητώντας ένα μαγικό  μπαρκοντ.

Το κακό προαίσθημα έγινε άγχος όταν ο Φάντα άκουσε τα παιδιά της παραγωγής να λένε "περιμένετε να τελειώσει η ουρά να δούμε μήπως ανοίξουν κάποιες θέσεις". Ωστόσο, η πυκνότητα του κόσμου θύμιζε sold-out ευρωπαϊκών προδιαγραφών και θα ήταν όλα τέλεια αν δούλευε ο κλιματισμός/εξαερισμός. Η κατάσταση έφτασε σε οριακό σημείο όταν  μετά των πρώτων ήχων από τους Om ανάψαν τα τσιγαριλίκια, τα οποία κατά την καύση τους κατανάλωσαν τα ελάχιστα μόρια οξυγόνου. Θα πεθάνOme παρέα με σχεδόν-πρώην-γουοναμπη-αμετανόητα μέταλλα όλων σχεδόν των metal συνιστωσών είπε ο Φαντασμένιος και σκέφτηκε πόσο να κοστίζει ο ΓΑΜΗΜΕΝΟΣ ο κλιματισμός σε ένα τέτοιο χώρο για 3 ώρες; Όταν μετά από 15 λεπτά κάποιος πάτησε το κουμπί, το φρέσκο ρεύμα αέρα ήταν πιο λυτρωτικό και από δέκα χριστός ανέστη (ρε λες να ήταν μέρος του σοου;). Προς ένδειξη διαμαρτυρίας και για να νιώσετε λίγη από τη δυσφορία του, για το υπόλοιπο του ποστ ο Φαντασμένιος δεν θα βάλει καμία τελεία, πάρτε βαθειά ανάσα.

Λοιπόν είναι θέμα να σου αρέσουν οι συναυλίες και να είσαι ταυτόχρονα μισάνθρωπος, καθότι όσο περισσότεροι είναι οι άνθρωποι τόσο περισσότερα κάνουν και γίνονται σούπερ ενοχλητικοί, όπως το μέταλλο που καθόταν πίσω από τον Φαντασμένιο και σαν προπονητής της εξέδρας τα είχε βάλει με τον ντραμερ, δεν το ένα, δεν το άλλο, και τι είναι αυτό, και τι είναι το άλλο, και στο gagarin είχαν γαμήσει, δεν είναι Om αυτό το πράγμα, είναι υποτονικοί βαριούνται, δεν ήταν καλό το σταφ, ok σε καταλάβαμε ρε φίλε σκάσε αλλά όχι εκεί αυτός, να μας πει για το beer φεστιβαλ, τα μπυρακια, τα γκομενάκια και χίλιες δυο μαλακίες, αλλά δεν φταίει αυτός,  φταίει το καπιταλιστικό σύστημα που έχει εδραιωθεί και το μόνο που μας νοιάζει είναι να πάρουμε καλύτερο κινητό και αυτοκίνητο και να παίξουν γαμάτα και 5 ώρες οι Om, ενώ θα έπρεπε να μετατοπίσουμε τα θέλω μας και ενδεχομένως την όποια αντίδραση προς ποιοτικότερα χαρακτηριστικά της ζωής απορρίπτοντας την κοινωνία του θεάματος, του κουτσομπολιού, να ρίξουμε μια γροθιά στον μικροαστισμό, να πάρει η φαντασία την εξουσία και να σταματήσει ο κόσμος να μιλάει στις συναυλίες και κάπου εδώ συνέβει το δεύτερο θαύμα της βραδιάς (μετά το ερκοντισιο), καθώς το αγανακτισμένο μέταλλο αποφάσισε να φύγει και ως δια μαγείας ή ανωτέρας δύναμης - ενδεχομένως ερήμην μπίτι- οι Om απογειώθηκαν, οι Om που περίμεναν να πάρει η ορθόδοξη ΑΕΚ πρωτάθλημα για να έρθουν, χαμός, Λάζαρε δεύρο έξω και λοιπά, βέβαια αυτοί δεν καταλαβαίνουν από αχόρταγο αθηναϊκό κοινό και δεν βγήκαν για ανκορ, ωστόσο με αυτά και με αυτά, αν ξανάρθουν και δεν έχουμε βγάλει καμιά ζημιά ως τότε να ξαναπάμε, ο Φαντασμένιος να ακούσει, εσείς να την πιείτε, οι διοργανωτές να κονομήσουν και το μέταλλο γκρινιάρης να λέει πως τους έχει δει 11 φορές και λοιπά ερήμην μπίτι.

No comments: