05 March 2015

νέο ποστ | Kholba - Gelo seco

Αρκετός κόσμος σταματάει στο δρόμο τον Φαντασμένιο για να τον ρωτήσει "γιατί δε γράφεις για κάνα δίσκο; μόνο για τα λαηβ που πήγες θα γράφεις; μας το παίζεις μούρη;" Και ο Φαντασμένιος απαντά "φίλε δε θες να γράψω για δίσκους".
Είναι βέβαιο πως δισκοκριτικές άνω των 300 λέξεων και χωρίς αστεράκια από κάτω δεν αφορούν κανέναν. Αρκεί να σκάσει η πρόταση. Αντί να κάτσει να διαβάσει ο άλλος στον ίδιο χρόνο το έχει κατεβάσει, το έχει ακούσει (χμ) και έχει τη δικιά του γαμάτη γνώμη. Αντίθετα το λαηβ δεν μπορεί να το κατεβάσει. Και για να μην ξεχνιόσαστε το παρόν μπλογκ είναι ένα ημερολόγιο (και μερικές φορές σημειωματάριο).   

Λοιπόν. Τα ακραία μουσικά φαινόμενα σας παρουσιάζουν το δίσκο Gelo seco των Kholba! (λινκ). Το δισκάκι δεν υπαρχει στο discogs, δεν υπάρχει στη wikipedia, δε θα το βρείτε σε κανένα site, παρά μόνο εδώ και στη  σελίδα του experimental etc στο facebook. Δε ξέρουμε ποιοι είναι και τι κάνουν. Στις λίγες πληροφορίες από το bandcamp φαίνεται πως το σχήμα εδρεύει στο Βερολίνο αλλά η ηχογράφηση και το μαστερινγκ έγιναν στο βραζιλιάνικο στούντιο  malakias.
Στο μουσικό κομμάτι μοιάζει με μια πιο αναλογική εκδοχή πειραγμένης ηλεκτρονικής μουσικής αλά Ekoplekz (Four track mind  2014). Αλλά δεν θα το κάνουμε p4k και quietus εδώ μέσα. Αν σας αρέσει η αισθητική της φωτογραφίας κατεβάστε και ακούστε, είναι τσάμπα και μόνο 20 λεπτά.

5 comments:

spiral said...

*ο φαντασμένιος μπαίνει στο bandcamp*
*ο φαντασμένιος παίζει με τις επιλογές του discover για κάνα πεντάλεπτο*
*ο φαντασμένιος πέφτει σε ένα ιντριγκαδόρικο όνομα μπάντας*
*ο φαντασμένιος πατάει πλέι. δεν είναι κακοί*
*ο φαντασμένιος ανοίγει το μπλόγκερ*
*νέο ποστ | Kholba - Gelo seco*

fantasmenios said...

experimental etc λέμε ρε

spiral said...

βάλε με στα λινκς ρε, που μου θες κι εξεπεριμεντάλε.

fantasmenios said...

δεν το θες αυτό

spiral said...

do your worst, εγώ πάλι θα σ' αγαπάω.