27 September 2014

ποιος μαλάκας κλικάρει πάνω στα διαφημιστικά μπανερ;

20 χρόνια νύχτες πρεμιέρας. Ε και; Ναι είναι μια αφορμή να γίνονται πάρτι και να πουλάει μούρη ο ένας στον άλλο. Αλλά και με τη γκρίνια πως θα πέσει το μαρούλι; Οπότε και ο Φαντασμένιος εναρμονίζεται με τις  εορταστικές εκδηλώσεις και θυμάται ενώ πίνει μια COCA-COLA μια γαμάτη βραδιά στις νύχτες πρεμιέρας. Αποκλειστικά στα ακραία μουσικά φαινόμενα! Σε περίπτωση που δεν έχετε όρεξη να διαβάσετε την ιστορία να σας πούμε πως ο Φαντασμένιος είναι 1,88, με πράσινα μάτια, φοράει άρωμα ΤΖΙΤΖΙΛΟΝΗΣ και έχει πολλούς κουλ φίλους. 

Ένα από τα πιο γρήγορα sold out του COSMOTE φεστιβάλ πρέπει να ήταν για την προβολή της ταινίας Chelsea Girls του Andy Warhol. Τεράστια η απογοήτευση του εκκολαπτόμενου τότε μπλόγκερ, που δεν εξασφάλισε το μαγικό χαρτάκι και είπε να μετριάσει τη λύπη κλείνοντας θεσούλα στο I'm Not There που θα παιζόταν δίπλα. Λίγο πριν ξεκινήσουν οι ταινίες που παίζονταν σχεδόν την ίδια ώρα ο φέρελπις μπλογκερ πιάνει κουβέντα πίνοντας HEINEKEN με φίλους στην είσοδο. Ξάφνου όλοι έχουν μπει στους MARLBORO σινεμάδες και με βαριά καρδιά ο Φάντασμένιος παίρνει το δρόμο για την αίθουσα. Ποια αίθουσα; Εμ στον Απόλλωνα θα παίζει λογικά. Ο υπάλληλος κόβει το εισιτήριο, η πόρτα ανοίγει, η ταινία παίζει αλλά δεν προβάλει ασπρόμαυρο Μπομπ Ντίλαν αλλά διπλή οθόνη με 60s κορίτσα! Είναι το Chelsea Girls, η αίθουσα φίσκα σαν Αλεξάνδρειο του 1988, αλλά να δυο θεσούλες να κάτσει ο Φάντας με την παρέα του! 

Τα 210 λεπτά με μια οθόνη χωρισμένη στα δυο και τον ήχο να πηγαινοέρχεται από τη μια στην άλλη δεν ενθουσίασαν τα πιο προχώ παιδιά της εποχής τα οποία άδειασαν την αίθουσα με την ίδια ταχύτητα που έκαναν το sold out. Μόνο ο Φαντασμένιος και καμιά δεκαριά ακόμα παρακολούθησαν όλη την ταινία, και μόνο ο Φαντασμένιος και κάνα δυο ακόμη βγαίνοντας δεν έβριζαν. Λίγοι είναι οι γαμάτοι, λίγες και οι γαμάτες ιστορίες. Ο Φαντασμένιος πήγε σπίτι οδηγώντας ένα στιβαρό SKODA.

2 comments:

spiral said...

αυτός. 1-0.

Blogger said...

Are you paying more than $5 / pack of cigs? I'm buying high quality cigarettes over at Duty Free Depot and I save over 50% on cigs.