18 March 2014

King Khan λαηβ | rock 'n' roll against facism

Στο στοίχημα η πρόβλεψη ΧΑΜΟΣ ΣΤΟ ΚΥΤΤΑΡΟ  έδινε απόδοση 1.05, και φυσικά οι μπούκηδες δεν έχασαν τα λεφτά τους. Όσοι είχαν βρεθεί στο άντε γαμήσου χρυσή αυγή πρώτο λαηβ του King Khan πριν δυο χρόνια στο plissken, ήσαν σίγουροι πως σε πιο μικρό χώρο ο θεούλης θα τα κάνει άνω κάτω όλα σε ρυθμούς τραμ τραμ (=εύκολα αλά Μανώλης Μαυρομάτης). Όσοι τον είχαν χάσει το 2012, ήρθαν το περασμένο Σάββατο, καθώς είναι μικρός ο κόσμος και είναι δύσκολο να είχες λόγο να μην είσαι εκεί την πρώτη φορά και ταυτόχρονα να μην έχεις ένα φίλο να σου μιλάει με τις ώρες για το μεγαλείο του King του Khan. Ένας κόκκος από το μεγαλείο της αντισυμβατικότητας, του αντικομπλεξισμού, του πάθους, της ενέργειας, του σαρκασμού, του γαμησεταόλα, της καύλας, της αγάπης, της γραφικότητας, της ευρηματικότητας αποτυπώνεται στη φωτογραφία. 
Ήταν όλα μια χαρά και αντιφασιστικά, αλλά θα μπορούσε να είναι και καλύτερα. Αν ο Φαντασμένιος πεθάνει σε μια-δυο ώρες θα πάει με την απορία "πώς είναι δυνατόν να μη γίνεται stage invasion σε τέτοιο λαηβ;". Αν δεν πεθάνει ο Φαντασμένιος τις επόμενες ώρες και αν είναι τυχερός και ζήσει ακόμα δυο χρόνια, λογικά θα το δει το stage invasion στο επόμενο λαηβ του γίγαντα King Khan. Αν αυτό μάλιστα είναι με τους πιο γκαραζιάρηδες bbq, τόσο το καυλύτερο. 
Στα του λαηβ πέρα από τα γνωστά αυθεντικά και αγαπημένα ο King Khan έκανε ένα πετυχημένο πέρασμα από το Ghost Rider των Suicide, το οποίο αν ο Φαντασμένιος έγραφε σε κάνα σαητ της προκοπής θα χαρακτήριζε ως "απρόσμενο". Στο τέλος έκανε και το γνωστό τρικ καθίστε όλοι κάτω και με το τρία πηδήξτε στον αέρα. Γνωστά κόλπα διάδρασης που τρελαίνουν το κοινό, στα οποία μανούλα είναι ο Dan Deacon. Σίγουρα και ο Dan Deacon από κάποιον άλλο θα έχει πάρει την ιδέα αλλά κάπου πρέπει να μπει μια τελεία γιατί θα φτάσουμε στον King Khan και την Εύα. 

Πριν το χαμό εμφανίστηκαν οι Wall of Death,  οι οποίοι στην κλίμακα Brian Jonestown Massacre πιάνουν κάτι παραπάνω από τη βάση. Αν η True Detective τρέλα-μόδα συνεχιστεί δεν θα ήταν απίθανο να είναι από τις μπαντες που θα αποκτήσουν δική τους σελίδα στη Wikipedia.

~~~~~~~~o~~~~~~~~

εκπομπάρα από τις λίγες:

1 comment:

South Of The River said...

Τρέλα - μόδα το true detective..?

Είναι από αυτές τις περιπτώσεις που λες μακάρι να γίνουν μπας και δούμε άσπρη μέρα...