12 January 2014

ο καζαμίας του Φαντασμένιου | 2ο μέρος (καζαδυος)

Απρίλιος 
Ο Kevin Shields γράφει στο fb ότι ολοκλήρωσε το mastering σε 4 νέα τραγούδια. Ο Raggedy Man την επομένη γράφει κραξιματικό ποστ για το νέο ep. Ο καλός blogger, αντί να το σώσει στα πρόχειρα για να το δημοσιεύσει όταν βγει το ep, κατά λάθος το δημοσιεύει. Συντάκτης του mixtape.gr βλέπει το ποστ και παθαίνει ίλιγγο. Γράφει στα γρήγορα ένα αποθεωτικό κείμενο το οποίο μπαίνει αμέσως κεντρικό θέμα. Σε λιγότερο από 5 ώρες έχει ανάψει η μάχη στα social media, ενώ ήδη κυκλοφορεί λινκ με το φερόμενο ως νέο ep (στην πραγματικότητα είναι 4 τραγούδια από το MBV). Δεν ήταν πρωταπριλιά. Ο νέος δίσκος των The Pains of Being Pure at Heart που παίρνει 4,7 στο p4k, είναι πιο καλός από τους δυο πρώτους. H Kim Deal επιστρέφει στους Pixies.

Μάιος
Χαλάει το πικαπ του ΥΠΕΡΓΑΜΑΤΟΥ πρώην συντάκτη της ποπαγάνδας. Γράφει 3500 λέξεις για τις στιγμές που πέρασε μαζί του. Το instagram γονατίζει όταν ο λυπημένος δημοσιογράφος ανεβάζει παλιές φωτογραφίες του πικαπ. Ο Φαντασμένιος χάνει 35 followers όταν τουητάρει "πώς χαλάει το πικαπ, όταν όλοι οι δίσκοι είναι ακόμα με τη ζελατίνα;". Οι νέοι δίσκοι των Real Estate και Fleet Foxes απογοητεύουν. Αντίθετα, οι νέοι diiv ενθουσιάζουν τον suicide dots τόσο ώστε να μην ακούσει κανένα άλλο δίσκο για δυο μέρες (υπό κανονικές συνθήκες ακούει δώδεκα δίσκους τη μέρα). Του αη κωσταντινου βγαίνει το 3ο EP των Pixies (έχει Kim είναι καλό). Truant και Φαντασμένιος σε άλλη διάσταση και το p4k 3.3. Στη νέα κυβέρνηση ΝΔ-ΣΥΡΙΖΑ αναλαμβάνει νέος υφυπουργός πολιτισμού ο πορτιέρης του Six Dogs (ναι ο ζονγκ).
 
Ιούνιος
Στο plissken2014 την παράσταση κλέβουν οι ποστ ροκς. Στο περιθώριο του φεστιβάλ βραβεύτηκαν οι δυο Έλληνες που κατάφεραν να πάνε στο primavera. Ο νέος δίσκος των Swans είναι λίγο πιο κουραστικός από τα 270 λεπτά μπάλας της εθνικής Ελλάδας στο μουντιάλ. Στο νέο δίσκο του Kanye West υπάρχει sample από το "boom boom" της Σαμπρίνας. Η inner ear ανακοινώνει την επανασύνδεση των Διαφανών Κρίνων. Λόγω διαμάχης με άλλες δισκογραφικές, το νέο υλικό θα κυκλοφορήσει με το όνομα "Νέα Διάφανα Κρίνα 1995". Ο νέος δίσκος των The New Pornographers είναι συγκινητικός. Στα υπόγεια και τα λοφτ του μπρουκλιν παραμιλούν με το δισκάκι των Vaz

3 comments:

spiral said...

καζατρείς και το λουρί της μάνας. keep them coming κούκλε.

Raggedy Man said...

Τελικά δεν είναι πιο καλός από τους δύο πρώτους. You lose, ω προφήτη της πούτσας.

fantasmenios said...

@indiefuck

το είδα ανάποδα ρε. Είναι ο χειρότερος και θα πάρει 9ακι στο p4k