26 November 2012

Larrybou*

 Θυμάται ο Φαντασμένιος να λέει κάποιος σοφός πως είναι σπάνιοι οι καλοί δίσκοι με χαρούμενη μουσική. Μπορεί να το έχει πει και ο ίδιος και μετά να το ξανάκουσε και τώρα να το γράφει πάλι εδώ. Δεν έχει σημασία. Γενικά είναι πιο εύκολο να κάνεις κάποιον να κλάψει παρά να γελάσει. Δυστυχώς. Και δυστυχώς αγνοώντας τη δεδομένη διαφορά στο βαθμό δυσκολίας οι περισσότεροι άνθρωποι ενθουσιάζονται περισσότερο με έργα τέχνης που συγκινούν παρά με όσα ευφραίνουν την ψυχή. Είναι αυτή η ανάγκη του θεατή να ταυτιστεί με το έργο.  

Το Νοέμβρη του 2013 2021 2012 το να είσαι Έλληνας μοιάζει με βάσανο. Στα εντός μια διαρκής ανεγκέφαλη καπήλευση, και στα εκτός ένας γραφικός ρατσισμός. Σε τέτοιες μέρες έβγαλε και δίνει τσάμπα (υπό το σηματάκι της DFA) το νέο του δίσκο ο Larry Gus.

Το Νοέμβρη του 2013 2021 2012 το να ζεις στη Ελλάδα και να είσαι χαρούμενος πρέπει να είναι πιο σπάνιο και από διήμερο λιακάδας στο Λονδίνο. Αυτές τις σπάνιες μέρες η χαρούμενη μποσανόβα του Larry Gus περνάει από χιλιάδες (τόσα είναι τα downloads) ηχειάκια, λαπτοπάκια, ακουστικά και σκάει χαμογελάκια, κουνάει κωλαράκια, κεφαλάκια και χεράκια.

Avalances, The Go! Team, Dizzy Rascal, Beach Boys, Edan, Dilla, Animal Collective, Four Tet, Franc Zappa, Caribou, Larry Gus και οι καλύτερες μουσικές είναι αυτές που δεν γράφτηκαν ακόμα..

*λινκ 

~~~~~~~~~~~o~~~~~~~~~~~ 

Τα ακραία ραδιοφωνικά φαινόμενα όπως επικινδύνως μεταδόθηκαν την Κυριακή 25/1 από τον poplie.eu





2 comments:

Anonymous said...

το Νοεμβρη του 2012...

fantasmenios said...

thanx..