19 September 2012

δίσκοι υπάρχουν, αφιερώσεις δεν υπάρχουν



Spiralako ο Φαντασμένιος σου αφιερώνει με πολύ λαβ το follow των diiv. Επιτέλους indie, επιτέλους shoegaze, επιτέλους τραγούδια.


Ο τελευταίος δίσκος των Liars είναι ο δίσκος που αν έγραφε πάνω radiohead θα ξεσήκωνε το αιώνιο ερώτημα "πότε θα βγάλουν το νέο ok computer;". To no 1 against the rush αφιερωμένο με πολλά ματς μουτς στον Τζον Στρεκ (The Headliners are coming back).

To Nocturne των Wild Nothing είναι ένας εξαιρετικός dream pop δίσκος. Εντελώς αφηρημένια και φαντασμένια μοιάζει με τη συνέχεια των περσινών Washed Out, Real Estate. Το μαγευτικό Paradise (αυτός είναι ο παράδεισος) αφιερωμένο στο παρεάκι ανυπακοής στο Αβαλί.

Οι Swans κυκλοφόρησαν έναν πολύ καλό δίσκο με ένα πολύ χάλια εξώφυλλο. Το συγκλονιστικό τραγούδι (ομώνυμο του δίσκου) seer αφιερωμένο στον χαμένο αδερφό του Ηλία Φραγκούλη / νόθο γιο του Ιβαν Μπρουνέτι/ μοναδικό αναγνώστη τούτου του μπλογκ.

~~~~~~~ο~~~~~~~

Κάθε Κυριακή οι παραγωγοί του POPLIE διαλέγουν μουσικές στο μπαρ blink (πλ. Καρύτση). Έχει και happy hour το bar έως τις 10, είναι και happy τα παιδιά του Poplie και πάει η Κυριακίλα.. χάθηκε.

Και πριν το πάρτι, ζέσταμα με ακραία ραδιοφωνικά φαινόμενα από αυτή την Κυριακή και κάθε γραφική Κυριακή 4-6 ζωντανά στον poplie

4 comments:

spiral said...

όχι και μοναδικός φανταναγνώστης ο τράγκεντης, είμαστε κι εμείς εδώ!

επίσης, το ξέρεις πως σ' αγαπάω και σ' ευχαριστώ για την αφιέρωση, όμως οι diiv είναι για πολλές νυσταλέες φάπες.

τεσπα, αγκαλίτσα αρκουδίνο μου.

Raggedy Man said...

Εσείς είστε αναγνώστες από ευγένεια. Μόνο εγώ βιώνω το χάος, ζω την παράνοια, λατρεύω τον άνθρωπο πίσω από το σκλερό και συνάμα σουρεαλιστικό προσωπείο σε ΚΑΘΕ ποστ, μα τι λέω, σε κάθε σημείο στίξης που αφιερώνει στην ανθρωπότητα.

spiral said...

ναι, αλλά εγώ σχολίασα πρώτος.
(άρπατη)

South Of The River said...

καλή αρχή...