26 September 2012

Animalocollectivism

Το moonjock είναι μια χαρά για εισαγωγή και το Today's Supernatural σε βάζει για τα καλά στον animal collectivισμο.  Τελικά το Centipede Hz έχει 11 πολύ όμορφα τραγούδια στα οποία κυριαρχεί ο παλιμπαιδισμός στους ρυθμούς, η πολυσυλλεκτικότητα στο ύφος, ενώ σε μακροσκοπικό επίπεδο δημιουργεί την αίσθηση πως σε κάθε τραγούδι υπάρχουν δυο εκατομμύρια μελωδίες. Τραγούδια σαν το father time και το monkey riches δεν γράφονται κάθε μέρα, και μπαίνουν στο ράφι με τις κορυφαίες στιγμές της μπάντας (πες με merriweather post pavillion - πες με fall be kind ep). Το ανώνυμο από εδώ  είναι το monkey riches. Το είχαν κολλήσει τόσο διαολεμένα με το brothersport που φήμες λένε πως ο Φαντασμένιος προσβλήθηκε από οξύ πριαπισμό (γνωστός και ως πριαπισμός Ανδρέας Παπανδρέου). 

Δεν έγινε χαμός φέτος. Ούτε βρισίδια ούτε αντιπαραθέσεις ούτε φανατίλες. Να φταίει η κρίση; ο Σύριζα; Μάλλον έχουν πέσει όλοι πάνω στο post trip hop του flying lotus. Βοήθησε και το 7.4 του pitchfork και δεν μετετράπη σε καινή διαθήκη του animalocollectivismou. Χωρίς διώκτες της δηθενίλας, φαρισαίους αντι-χιψτεριστες , μακρυά από κήρυκες του αβαντγκαρντισμου και  μύστες της κουλ μουσικής (του κουλ γενικότερα) εν έτη 2012 ένα λαηβ animal collective μοιάζει η τέλεια αφορμή να μπει ο  Φαντασμένιος σε ένα αεροπλάνο και να ξεφύγει έστω και για λίγο από τη χώρα δοκιμαστικό σωλήνα. Πόσο μάλλον όταν η απόδρασης συνοδεύεται μετά των σπουδαίων Grizzly Bear, Diiv, Clinic, Wild Nothing, Chromatics, Fuck Buttons. Χ α μ ο ς.

~~~~~~~~~o~~~~~~~~~

Σε άλλα νέα ο poplie ξεκινά επισήμως το νέο πρόγραμμα την Κυριακή 30/09. Τα ακραία ραδιοφωνικά φαινόμενα δηλώνουν παρόν κατά τα γνωστά 4-6. Εδώ η ανεπίσημη πρεμιέρα. 

Τέλος κάθε Κυριακή οι popliars παίζουν στο blink . Αυτή την Κυριακή μουσικές και γραφικότητες από τον Τζον Σεξφους και τον Φαντασμένιο. Παραγγελιές δεκτές, ελεύθερα πιασίματα, και για το χορό θα τηρηθεί αυστηρά σειρά προτεραιότητας.

5 comments:

fantasmenios said...

κορίτσα θα έρθει και ο raggedy man να δει το φίλο του τζον στρεκ. χαμός λέμε

Raggedy Man said...

Να σε διάβαζε και κανα κορίτσι... Ο Στρεκ δε μετράει. Θα 'ρθω ρε!

(Στο μεταξύ ΠΟΣΟ χαμηλά έχεις πέσει για ν' αφήνεις ο ίδιος κόμμεντς στο μπλογκ σου...)

fantasmenios said...

κοίτα όταν εγώ αυτομήνυματονόμουνα εσύ δεν ήξερες τι είναι το hotmail.

με άλλα λόγια δεν έχω πέσει πουθενά, πάντα χαμηλά ήμουν

yo

John Streckfous said...

τράγκεντυ μην έρθεις ρε. κάτσε να φτιάξεις κανα καινούριο λογαριασμό στο ιντερνέτι να αυξήσεις τις στατιστικές στα άλλα μπλόγκ σου. μην ζοριστείς, είσαι και γέρος άνθρωπος.

fantasmenios said...

traggedy κώλωσες ρε; από τον streck ρε;;;