18 February 2012

Μα είναι αυτή η χώρα σε κρίση; | It’s time for us to swing


Μα είναι αυτή η χώρα σε κρίση; Ντάξει και πότε δεν ήταν; Όπως και να έχουν τα πράγματα το σίγουρο είναι πως οι Playground Noise κυκλοφορούν νέο 7" (με σούπερ Παυλοπουλικό εξώφυλλο!). Τα νέα τραγούδια ελεύθερα και ωραία εδώ . Στο πανέμορφο This World εξαντλούν (πάντα με την καλή έννοια) την τρυφερότητα τους. Στο Swinging Lowdown θα βρείτε μια ναντασερφική εισαγωγή και τους στοίχους:
It's time to have our last talks
It's time for us to swing
Let's fuck our self-assurance
And do it all over again

Σπουδαία λόγια με σπουδαία μελωδική, ταξιδιάρικη, παθιάρικη μουσική. Ανάμεσα στις τρομπέτες και τις κιθάρες μοιάζει ξεκάθαρο το μήνυμα: Και στον πάτο υπάρχει ευτυχία.. It’s time for us to swing.

~~~~~~~~ο~~~~~~~~

Σε άλλα νέα (παλιά για την ακρίβεια) οι The Men πριν από μια εβδομάδα έκαψαν το πελεκούδι. Και πως να μην το κάψουν όταν παίζουν με το μυαλό στους Sonic Youth, την καρδιά στους Dinosaur Jr. και το πουλί στους Fugazi! Δεν υπάρχει κρίση.

3 comments:

Anonymous said...

Ρε αυτό το μα είναι αυτή χώρα σε κρίση κάπου το έχω ξαναδεί.αλλά που;κάνεις και deja vu φαντασμένιε;

fantasmenios said...

μπα. λες;

Anonymous said...

ΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΧΑ μαλάκαμου πόσο μεθυσμένη παίζει να ήμουν χαχαχαχαχαχαχαχα κοιτάω και το αποπάνω επειδή σε έχω φόλοου λέω πλάκα μου κάνεις ξανακοιτάω κάτω ρε γαμώτο γιατί τα βλέπω διπλά; χαχαχαχαχαχαχαχαχαχα
ωραία γράφεις. ωραία γράφεις.