29 November 2011

Τέλειο_ΣαββατοκύριακοΟι βουτιές δεν δόθηκαν μπεναλτι

~~~~~ο~~~~~~

Οι ice eyes ηχογράφησαν τη δεύτερη τραγουδάρα τους (άκου τελευταία εκπόμπα). Είναι τόσο θεοί οι ice eyes που όχι myspace αλλά ούτε λογαριασμό mail δεν έχουν. Και το μεγαλείο τους επιβεβαιώνεται από το γεγονός πως η πρώτη αναφορά στο όνομά τους είναι από αυτό εδώ το κωλομπλογκ.

~~~~~ο~~~~~~

Ένα ακόμα πολύ καλό live από την καλύτερη κιθαρο-τρομπετίστικη μπάντα/παρέα στη Ελλάδα αυτή τη στιγμή. Οι Playground Noise σε μια περιπετειώδη εμφάνιση με όμορφα νέα τραγούδια και ένα συγκλονιστικό φινάλε (άκου isolation). Στη συνέχεια ακολούθησε μεγαλειώδες after-ξεφάντωμα στο ταβάνι του ποπ.

~~~~~ο~~~~~~

Μια φανταστική εκπόμπα παρέα με τον Μίμη "john peel" και τον Τιμάρα "ο παραγωγός".

~~~~~ο~~~~~~

Και την Κυριακή τα μεσάνυχτα, μετά τις πολύ καλές εμφανίσεις των dalot και absent without leave, ήταν γραφτό 100 άτομα να δουν τους port royal σε ένα από τα καλύτερα live όλων των εποχών. Μια συναισθηματική πανδαισία ήχων και εικόνων. Οι λέξεις δεν φτάνουν. Η απόλυτη πώρωση την ώρα που η indie Αθήνα κοιμόταν ή κατέβαζε τα επόμενα νια νιο μεγκα μπιτς. Όποιος κατάλαβε, κατάλαβε..

~~~~~ο~~~~~~

Και ένα ανέκδοτο που συνδέει όλα τα παραπάνω

Το Σάββατο βράδυ ο φαντασμένιος συνάντησε ένα φίλο. Του είπε αυτός πως η ζωή του χωρίζεται σε ένα ευχάριστο και ένα δυσάρεστο κομμάτι. Η καλή μεριά της ζωής έχει μουσική, δημιουργικότητα, φίλους, έρωτες. Το άσχημο κομμάτι σχετίζεται με την κρίση. Την κρίση ο φίλος του Φαντασμένιου την ήξερε χρόοοονια τώρα. Αλλά δεν ήταν από αυτούς που γκρινιάζουν. Και για αυτό ακριβώς το λόγο νιώθει άβολα τώρα που έρχονται και κάθονται δίπλα του οι νεοαγανακτισμένοι (αυτοί που ξύπνησαν(;) επειδή τους κόψανε το iphone6).
Δεν υπάρχει ελπίδα φίλε μου. Ποτέ δεν υπήρχε και ποτέ δεν θα υπάρξει. Μόνο όμορφοι μικρόκοσμοι υπάρχουν οι οποίοι που και που θα έχουν τη χαρά να ζήσουν ένα τέλειο Σαββατοκύριακο. Ξέχασα να σου πω πως πρέπει να βρεις το νέο δίσκο των 93 Million Miles From the Sun και να ακούσεις το all you've found you've left behind.

------------------ο------------------

Από 1 έως 20 Δεκεμβρίου τα ακραία μουσικά φαινόμενα ψηφίζουν στα πλαίσια της blogovision2011 τους 20 αγαπημένους δίσκους. Κάθε ανάρτηση θα συνοδεύεται από ένα mini-cast όπου ο φαντασμένιος με διεξοδικό και κόσμιο τρόπο
θα αναπτύσσει επιχειρήματα και θα αναφέρεται στους λόγους που τον ώθησαν στην επιλογή του εκάστοτε δίσκου.

pic via ni|ko


2 comments:

Anonymous said...

fant,akoma na synelho apo port-royal...to idio kai o nano-vagelis...po po!!!ti htan ayto???

daskalos

Anonymous said...

αν ο anonymous είναι όντως ο δάσκαλος, είναι πολύ σοφός. αφού μας είπε πριν ξεκινήσει το live των port royal να ξεχάσουμε όσα ακούσαμε.
όσο για τον κόσμιο σχολιασμό των δίσκων επιφυλάσσομαι... και περιμένω εναγονίως.
υγ_ήθελα να σου αναφέρω για την φωτο όταν σχολίασες το video του absent without leave, αλλά φαίνεται την βρήκες μόνος σου