06 October 2011

Τραγούδια ταυτισμένα με μεγκαμπιτς | Τραγούδια καταδικασμένα..


7:00. Ο Τράγκας να γκαρίζει στο ράδιο, μπουρδολογία, καυστική (και καλά) κριτική διανθισμένη από ξεσπάσματα εθνικοφροσύνης. Μετά από δυο ώρες ο Φαντασμένιος σκέφτεται πως αν η χρεοκοπία της χώρας έχει ως αποτέλεσμα τη σιγή αυτού του ραδιοφώνου τότε είναι έτοιμος να υποδεχθεί με χαμόγελο το σχετικό ανακοινωθέν από τον Πρόεδρα.

13:00. Ο Τσάκας με έπαρση τεράστιας τσουτσούς μοιράζει ατάκες που σκάνε σαν βιολογικό υγρό του Πητερ Νορθ. Ο Φαντασμένιος βλέπει μια εικόνα από το μέλλον.. ο Στέργος Μαρίνος ποζάρει με το περιβραχιόνιο του αρχηγού. Μια ανεξέλεγκτη χρεοκοπία παρακαλώ!

22:00. Δυο ώρες για να σωθεί η μέρα. Χρειάζεται κάτι λιτό και συγκλονιστικό. Κάτι που να γαμά ανά δευτερόλεπτο αλλά χωρίς να κουράζει. Σαν το διπλό φετινό δίσκο της Grouper A | A : Alien Observer/ Dream Loss. Απόκοσμο. Κάποιοι είπαν πως είναι η ιδανική μουσική για σκοτεινό δωμάτιο και ακρόαση σε θέση ανάσκελα. Μετά το δεύτερο τραγούδι το μυαλό του Φαντασμένιου ταξιδεύει σε μέρη μακρινά χάνοντας κάθε επαφή με τις σκέψεις για δισυλλαβονομαζόμενους γραφικούς και οικονομική χρεοκοπία.

--------o--------

Σάββατο ο mimis δεν έχει ξυπνήσει ποτέ πριν τις 3. Με την ώρα Αγγλίας δυσκολεύεται και ο γενικά συνεπής fieldmoon, ενώ τα Σάββατα ο Σεκσφους ξεκινά για βόλτα στα βιβλιοπωλεία και καταλήγει στο Ρέθυμνο. Επιπροσθέτως δεν υπάρχει αμφιβολία πως τα κυριακάτικα hang over είναι μακράν πιο αγαπημένα από αυτά του Σαββάτου. Συνεπώς είναι αναγκαίο η εκπομπή ακραία ραδιοφωνικά φαινόμενα να μεταδίδεται κάθε Κυριακή 16:00-18:00. Στο poplie. Με τον Φαντασμένιο. Αυτή την Κυριακή.

pic via seanherman

1 comment:

mimis said...

xaxaxaxaxa mesa epeses....4.30 simera...to exana pali dld...swsti allagi mou fainetai!