29 May 2011

Go Betweens | 16 lovers lane live | ath 27-05-11


Είναι γνωστή η αγάπη του φαντασμένιου για την ποπ, την καλή ποπ.. Αγγλίες. Μα οι Go Betweens είναι Αυστραλοί. Και τι με αυτό; Δεν είναι Άγγλοι οι Αυστραλοί ή μήπως δεν έγραψαν τους περισσότερους δίσκους στο Λονδίνο. 27/05/11 και είναι η σειρά της Άθηνας να δει τους Go Betweens να παίζουν live ολόκληρο το 16 lovers lane.
Αγοράκια με μπλουζάκια Teenage Fanclub, κοριτσάκια με Βelle & Sebastian και μερικοί αεράτοι με στενά Field Mice μισογέμησαν το gagarin205.
Το 16 lovers lane είναι ο πιο φλώρικος δίσκος τους. Κλαψομούνικοι στίχοι, και ατμόσφαιρα που ισορροπεί μεταξύ κατάθλιψης και αλαφράς κυριακάτικης διάθεσης. Λίγο ντέρτι να έχεις και σε έπιασε. Σιγά τα αυγά θα πεις και θα συμπληρώσεις αν έχω ντέρτι με πιάνει και ο Πλούταρχος. Και θα σου πει ο Φαντασμένιος πως το 16 lovers lane είναι μεγάλος δίσκος γιατί σε βάζει στον κόσμο του, δεν περιμένει να μπει στον δικό σου. Ρε δεν μπα να έχεις ξεχάσει πότε ήταν η τελευταία φορά που ένιωσες άσχημα. Παίζουν οι μαγκίτες το Love goes on! και να σου η τρίχα κάγκελο, Streets of your town και να τα μελαγχολικά χαμόγελα, I' m allright λένε και ήδη σκέφτεσαι πως το μόνο που θες είναι ένα ποτό και ένα άδειο σκαμπό στο μπαρ. Ήταν σίγουρα μια φανταστική συναυλία..

-------------ο-------------

Όποιος διάβασε τα σχόλια και πίστεψε τον παν παν κονόμησε. Οι υπόλοιποι κερδίζουμε στην αγάπη.

2 comments:

fantasmenios said...

Πιο αντι-κουλ πεθαίνεις

http://www.youtube.com/watch?v=kGUxZvuRe9k

Anonymous said...

ψευτομενιο