17 January 2011

για σας ειν' η ζωή


15-01-2011, παράδεισος

Ακόμα μια μέρα στον παράδεισο. Σήμερα ήρθε και η τραγουδίστρια των Broadcast. Νέα και όμορφη. Είχα να τη δω από το live στο an το 2003. Καλό (ατμοσφαιρικό) live αλλά παλιομοδίτικο σε σχέση με τους δίσκους. Τότε δεν θα πόνταρα ούτε σεντ ότι θα πόζαραν έξι χρόνια μετά στο εξώφυλλο του Wire. Ζωή σε σας.

Νταξ καλά είναι και εδώ, δηλαδή είναι ήρεμα, γαλήνια, ευάερα, ευήλια αλλά τι να το κάνεις όταν έχει έκθεση ο skantzman (
μαζί με τους Θάναση "lomef" Ζαχαρόπουλο και Γιώργο Σαββάκη) και δεν μπορείς να πας. stay come and go. Χίλια χρόνια να ζήσετε, να είστε νέοι και να κάνετε εκθέσεις.

Και ο Melodium (Laurent Girard) πρέπει να ζήσει πολλά πολλά χρόνια γιατί κάθισε στις διακοπές των Χριστουγέννων και έγραψε αυτό. Γιατί λέει είχε καιρό να ηχογραφήσει. Το petit jama μπορεί να μοιάζει (και να είναι προχειροδουλειά) αλλά γαμάει (jamaei) από την αρχή ως το τέλος. Ψάχνοντας τις παλιότερες κυκλοφορίες εμφανίζονται μόνο όμορφες μουσικές. Πρόκειται για ένα 100% indie παιδί που μάλλον ξεκίνησε να παίζει ηλεκτρονική μουσική όταν άκουσε το music has the right to children. Πολύ πιθανό να έχει έναν Έλληνα φίλο που του έδωσε Χατζιδάκι. Δεν παίζει ποτέ live. Έξω ειν' η ζωή.


Φ.
------------ο------------

Αθάνατος και ο τζον στρεκ ο οποίος είναι ο μόνος μπλογκερ που έχει μετοχές του οφη! true story

2 comments:

fantasmenios said...

από τον ian curtis έως τον michael jackson.. Πόσο βαριέμαι τα μοιρολόγια των "φανσ".

εγώ τον αγάπαγα πιο πολύ, όχι εγώ τον αγάπαγα πιο πολύ, τι λες ρε; εγώ τον αγάπαγα πιο πολύ από όλους....

John Streckfous said...

σου πήρα και σένα.