08 February 2010

Ai Giannis the band, Αη Γιάννης συγκρότημα

Αν είστε θεούσα, αν ψάχνετε κάποιο χωρίο ή παραλία τότε ατυχήσατε μπιπ το google μου μπιπ.. Το παρόν μπλογκ είναι αφιερωμένο στη ζωή και τα έργα του Φαντασμένιου. Σας ευχόμαστε ανά περίπτωση καλό ευχέλαιο, παϊδάκι ή βουτιά. Γεια σας.

Στα δικά μας τώρα, το ψυχοσάββατο που μας πέρασε ο Φαντασμένιος σκέφτηκε πως έχει περάσει ένας χρόνος σχεδόν από τότε που αναζήτησε τους Αη Γιάννης
σε ετούτο εδώ το ποστ.. Και ενώ στη γραμματεία έχουμε λάβει εκατοντάδες ντέμο, ερωτικές και υβριστικές επιστολές, δεν βρέθηκε ένας εκεί έξω να πει κάτι για τους Αη Γιάννης. Κρίμα. Βρέθηκαν μόνο δυο τραγούδια στο site των lost bodies. Εδώ η λόλη πόλκα και εδώ ο σκλάβος.


Περίληψη προηγουμένων:
Οι Αη Γιάννης είναι (ήταν;) μια κολεκτίβα που έπαιζε μουσική εμπνευσμένη από τους Earth Crisis έως τον Aphex Twin. Δίνανε τσάμπα τα cdr, μπορούσες να τους δεις σε live στη φιλοσοφική, ενώ είχαν εμφανιστεί και στη θρυλική εκπομπή του Πάνου Ανεστόπουλου στον επικοινωνία FM 94. Σε αυτή την εκπομπή ο Φαντασμένιος άκουσε για μία και μοναδική φορά το τραγούδι που βιδώθηκε στο κεφάλι του σαν σουτ του Σισέ στα δίχτυα της Λάρισας.. πρόκειται φυσικά για το απίστευτο καύλα μοναδικό "το ράδιο παίζει, ακόμα να στεγνώσουν οι παντόφλες". Από τότε ο Φαντασμένιος όργωσε το δίκτυο, έψαξε, ρώτησε αλλά αποτέλεσμα κανένα. Δεν μπορεί, κάποιος θα ξέρει κάτι... Στοχεύοντας σε google search των ίδιων των μελών του συγκροτήματος ακολουθούν λέξεις κλειδιά.
ai giannis, greek band, mp3, to radio paizei, pantofles, best, amazing, fantastikoi, samples, punk, heavy metal, steeve reich, ηλέκτρο, χιπ χοπ καουμπόικος ρυθμός, 200BPM.


----------------ο----------------

Αχ κάνε Αη Γιάννη μου το θαύμα σου γιατί έχει τέτοια ψύχωση ο Φαντασμένιος που θα πεθάνει, θα μετατραπεί σε Φαντασμαμένιος και θα ρωτάει τα μεθυσμένα indie παιδιά στα Εξάρχεια "υπάρχουν οι Αη Γιάννης;;" Κρίμα είναι. Πως δηλαδή ο hulot βρήκε τον Larry Gus; Γιατί να μην βρει και ο Φαντασμένιος τους Αη Γιάννης;;

pic via skantzman

11 comments:

Anonymous said...

Πρωινο(μεσημεριανο) ξυπνημα και ετουτη η αναρτηση με εβαλε σε μια αναζητηση στα μουσικα κιταπια μου,η οποια στεφθηκε με επιτυχια.Εχουμε και γραφουμε
http://www.diymusic.org/index.php?option=com_remository&Itemid=150&func=select&id=8
οπου θα βρεις και τα 4 αλμπουμ(?).Παντως αυτο που θες ειναι στο 2001(Το Ραδιο Παιζει).
κΑλη ακροαση.

fantasmenios said...

είσαι θεός, με έσωσες από την καταστροφή..

αν είσαι καλά εσύ και τα κιτάπια σου :)

pan pan said...

επισης ισως να ναι παλιο, αλλα εγω χτες κοινωνηθηκα http://www.myspace.com/ionianisia

fantasmenios said...

και καθώς είμαστε μέσα στην καλή χαρά ας πω και ένα ανέκδοτο που άκουσα πρόσφατα : Οι Editors παίζουν σε Αθήνα-Θεσσαλονίκη με εισιτήριο 35-40 euro.

καλό εε;;

ποιος τοτός και μαλακίες! didi music..

Anonymous said...

μυθική η εκπομπή του Πάνου Ανεστόπουλου @ επικοινωνία εφ-εμ με αη-Γιάννης! να αληθεύει ότι είναι Άμστερνταμ και ασχολείται με ναυτιλιακά πλέον?! (πηγή: ινδυμέδια). κάπου πρέπει να έχω σημειώσει ένα νούμερο κινητού για επικοινωνία με την μπάντα, δεν θυμάμαι που ακριβώς το έχω αλλά θα το κοιτάξω, αν και δεν ξέρω αν ισχύει ακόμα..

fantasmenios said...

Δεν είμαι μόνος!!! Τα σχόλια σε αυτό το ποστ είναι πηγή χαράς. Να είστε καλά όλοι..

Ναυτιλιακά ο Ανεστόπουλος;; Αυτό είναι το ανέκδοτο της δεκαετίας..

fantasmenios said...

και όντως είναι μύθος

http://www.myspace.com/anestopoulos

Anonymous said...

είμαστε πολλοί! εγώ να δεις πόσο χάρηκα που υπάρχουν και άλλοι που ξέρουν/αναζητούν τους Αη-Γιάννης, βοηθειά μας!

ο παραπάνω ανώνυμος

Anonymous said...

Λοιπον οντας μελος των Αηγιαννης σας πληροφορω οτι υπαρχει myspace!!! Απλα πραγματα:
google: ahgiannhs
και θα μας βρειτε.
Επισης στο nosotros τελος Φλεβαρη παιζει ZAM φεστιβαλ και (αν και δυστυχως δε θα παιξουμε γιατι το αντιληφθηκαμε αργα) οι αγαπητοι solitary people μας υποσχεθηκαν πως θα παιξουν στο προγραμμα τους και 3-4 τραγουδια μας...

Σας περιμενουμεεεεεεεεεε!!!!!!!!

Αηγιαννης ο νηστευτης

Anonymous said...

Νέα Κυκλοφορία ΑΗ-ΓΙΑΝΝΗΣ 2009
19 τραξ
δινόταν δωρεάν στο ΖΑΜ-φεστιβαλ @ νοσοτρος

Anonymous said...

link gia ah giannhs 2009
http://rapidshare.com/share/FAB27BD362B8906DBB31E51D0F679078