10 December 2009

A Place To Bury Strangers live στο Rodeo | ανταπόκριση blogger #153


Φαντάζεται ο Φαντασμένιος πως βρέθηκες εδώ για να διαβάσεις μια κριτική για τη συναυλία των A Place To Bury Strangers. Αν ο αγαπημένος σου δίσκος είναι το loveless και έχεις δει live τους MBV τότε δεν χρειάζεται να διαβάσεις παρακάτω. OK γαμήσανε, μαζί σου είμαι, είμαστε φίλοι, αδερφές ψυχές, γαμιούνται οι James κλπ κλπ.

Αν είσαι από αυτούς που ήρθαν χωρίς να έχεις ακούσει ποτέ ολόκληρο δίσκο ή έστω τραγούδι των A Place To Bury Strangers. Αν πήγες γιατί διάβασες στα site ότι είναι γαμάτοι και ότι μοιάζουν με τους My Bloody Valentine (δεν τους έχεις ακούσει ποτέ αλλά σου αρέσει το όνομα και τους θεωρείς cool), τους Jesus and the Mary Chain και τους Joy Division (σταθερή αξία για τον Έλληνα αλτέρνατιβ). Αν είσαι αυτός τότε είτε:

1) δεν την πάλεψες. Ευτυχώς που ήταν αυτή η τεράστια κολόνα και κρύφτηκες από πίσω. Στο τέλος κοίταζες με ανοιχτό στόμα φίλους και γνωστούς σου που μιλούσαν για εμπειρία ζωής με το βινύλιο στο χέρι. Καλά να πάθεις. Μακάρι το αυτάκι σου να βουίζει για μέρες, μπας και βάλεις μυαλό.

2) έπαθες πλάκα. Τσατίστηκες που δεν μπόρεσες να δεις τον Ackermann να κακοποιεί την κιθάρα του. Πήγες να τους δεις και τη δεύτερη μέρα, πήρες και το βινύλιο και καλά έκανες.

Αν ανήκεις στην τελευταία κατηγορία ή ήσουν υποψιασμένος για το τι θα ακούσεις αλλά δεν έχεις δει live των MBV, τότε το ρίχνεις στη προσευχή, το διαλογισμό, βάζεις θετικές ενέργειες, κάνεις βουντού, κάνεις τάμα... και μπαίνεις κάθε μέρα εδώ περιμένοντας update. Γιατί ο σκοπός σου αυτός είναι. Να νιώσεις αυτά που ένιωσες στο Ροντέο επί χίλια. Για την ακρίβεια
στην κλίμακα My Bloody Valentine οι APTBS στην καλύτερη τους μέρα παίρνουν 0.3/10. Και όμως αυτό αρκεί για να μιλάμε για μια από τις καλύτερες συναυλίες που έχουν γίνει σε αυτή τη χώρα.

-----------------o-----------------

Σε συν και πλην:

- Το ροντέο είναι για live με 20-30 άτομα το πολύ. Άνω των 200 ατόμων μετατρέπεται σε μέρος για να θάψεις γνωστούς και ξένους..
+ Τα πολλά κορίτσα που νιώθανε!
- Οι ωτοασπίδες του Zeugolator.
+ Η ανθρώπινη ώρα έναρξης του live.
- H παρουσία πολλών γάβρων (στο live της τρίτης).

Η φωτογραφία είναι ευγενική προσφορά του Zeugolator

5 comments:

fantasmenios said...

http://www.avopolis.gr/live/default.asp?ID=1257

Raggedy Man said...

Μπααααααα... Αν κρίνω από τη φωτό ήσουν 2-3 άτομα πιο δίπλα...

fantasmenios said...

οι bloggers της αριστερής κολόνας..

η φωτό είναι από τον zeugolator ο οποίος καθόταν 2-3 άτομα μπροστά μου. εμείς πρέπει να ήμασταν δίπλα-δίπλα πίσω από κάτι κορίτσα

T.ZONTIROS said...

αν κρίνω από τη φώτο πρέπει να ήμουν ακριβώς πίσω σου.
καταπληκτικό live, την πρώτη ημέρα νόμιζα πως παίζαν οι sunnO))) διασκευές jesus and the mary chain..
την δεύτερη ήταν αισθητά πιο καθαροί.
αστείοι οι τύποι που ήρθαν περιμένοντας οτι απλά θα γρατζουνίσουν λίγο τα αυτιά τους και φύγαν στη μέση του σετ.

Unknown said...

αν κρίνω από τη φώτο ήμουν τελείως αλλού.τα κοριτσάκια νιώθανε σε σημείο που μου έσπαγε τα αρχίδια.Καλοί οι APTBS