12 July 2009

ισχυρές στιγμές


(..η συνέχεια)

Την πέμπτη μέρα έφτασε ο καύσωνας και ο fantasmenios δεν άκουγε αυτό αλλά το Always For You των Album Leaf. Αφόρητος συνδυασμός ζέστης και υγρασίας. Είναι χειρότερα από sold out στο an. Άγχος. Τι άλλο θα γίνει; Υπάρχει μέλλον; Έτσι είναι η κόλαση; Πως να ξεφύγεις; Μπορείς να ξέφυγεις; Την έκτη μέρα ο fantasmenios ξύπνησε με μια μόνο επυθυμία.. να ακούει όλη τη μέρα το Cedar Room των Doves. Και έτσι έγινε. Οι ώρες πέρναγαν και ο fantasmenios δεν θα έκανε πίσω, θα άκουγε όλη τη μέρα το Cedar Room. Το ημερολόγιο είναι στον Ιούλιο, η θερμοκρασία κοντεύει 40 βαθμούς αλλά ο fantasmenios ακούει Doves και περιμένει το επόμενο σημάδι (λογικά το προτελευταίο).

Είναι σχεδόν μεσάνυχτα όταν καθισμένος στη δερμάτινη πολυθρόνα του αποφασίζει να ανοίξει την 7η μπίρα. Πρέπει να ήταν η 2867η φορά που ο Jez Williams έλεγε
"I'll be a shadow/ In the cedar room" όταν έπεσε η μπίρα από το τραπεζάκι, χύθηκε στο πάτωμα και σχημάτισε ένα ρυάκι το οποίο διέτρεξε όλο το δωμάτιο και σταμάτησε λίγα χιλιοστά μπρος από μια στοίβα με δισκάκια. Πρώτο στη στοίβα ήταν το Pet Sounds των Beach Boys. Διάολε!!! Αυτό είναι!!! Με μιας έβαλε το δισκάκι να γυρίζει.. "Wouldn't it be nice..." και η ζωή συνεχίζεται όπως πρέπει.. καλοκαιρινά [στο βάθος χαμόγελα και ας περιμένουν οι Twilight Sad για μετά τις διακοπές!].

------------ο------------

Είναι μάταιο να προσπαθήσει κανείς να περιγράψει ή να πει οτιδήποτε για το pet sounds. Το μόνο σίγουρο είναι ότι είναι ο αγαπημένος σου pop δίσκος. Μπορεί να μην το ξέρεις ακόμα, αλλά είναι θέμα χρόνου να το συνειδητοποιήσεις.. ..και όταν με το καλό γίνει αυτό, πιθανόν να φωνάζεις τη φράση (που υπάρχει στο εσώφυλλο του Breaking God's Heart [άρπατο παρεμπιπτόντως] των Hefner) buy more beach boys records!

6 comments:

fantasmenios said...

θα αυτοσχολιαστώ και πάλι.
http://www.flickr.com/photos/kristyns/3679224440/

φοβερή εεε;;

oksikemia said...

καταρχας, σε ευχαριστώ για το λινκ.
κατά δεύτερον, πόσο κομματάρα το always for you και πόσο μπαντάρα οι album leaf. ποιοι doves τι να λέμε τώρα;

Μουσικόφιλος said...

Καλημέρα,
καλοκαίρι είναι θα περάσει.

fantasmenios said...

χαχαχαχα!

top-5 αντικαλοκαιρινό

1. δεν έχει μπάλα
2. τα 5/6 της δισκοθήκης μου είναι αντικαλοκαιρινά
3. Οι κυριακάτικες εφημερίδες έχουν τις μισές σελίδες
4.η βενζίνη ακριβαίνει
5.πρέπει να υποστούμε και τα απίστευτα ψυχεδελικά πεντικιούρ και τα αντίστοιχα σουρεαλ πέδιλα σανδάλια...

fantasmenios said...

άντε να τελειώνουμε με το καλοκαίρι.. http://www.last.fm/event/1135580

fantasmenios said...

6. δεν έχει ελληνοφρένεια