11 June 2009

yppah cisum


Στη λίστα των ονομάτων που παίζουν "ηλεκτρονική μουσική για φίλους της ροκ" παρακαλώ προσθέσατε και τους Yppah. Ο καλλιτέχνης έχει ήδη δυο δισκάκια τα οποία κυκλοφόρησαν από τη σπουδαία εταιρία Ninja Tune. Επιρροές από shoegaze, με αναφορές στους θεούς go team, ολίγην από hip-hop και έδεσε το γλυκό. Ανήκει στην κατηγορία των δίσκων που σε ενθουσιάζουν από την πρώτη ακρόαση, ίσως και από το πρώτο τραγούδι. Και μπορεί να μη σου αλλάξει ποτέ τη ζωή αλλά όποτε και όσες φορές βρεθείς αντιμέτωπος του σίγουρα περνάς καλά και δεν βαριέσαι.

Στον fantasmenio άρεσε ακόμα και το καινούργιο EP των CocoRosie. Πολύ χαρά μας έπεσε μαζεμένη! Εμ αυτά παθαίνει κανείς όταν βλέπει ζωντανά σε 10 μήνες τα αγαπημένα του συγκροτήματα (r.e.m., mogwai, sonic youth, mbv, και προσεχώς pixies)..

---------------ο---------------

Από αύριο synchronismenios με Tortoise και μεθαύριο ξημερώματα με 2L8. Δεν αντέχεται τόση ευτυχία πια.

4 comments:

Unknown said...

Στους 2l8 να γνωρίζεις ότι θα σε παρακολουθώ. Αν δω ότι κλείνεις μάτι και αρχίζεις τα ροχαλητά θα σε εκθέσω!!!

fantasmenios said...

όχι όχι! μιλάμε για βαθιά κατάνυξη και προσήλωση. θα έρθω οργανωμένιος. στο ένα χέρι το σπαστό φραπέ και στο άλλο το βιβλιαράκι για να διαβάζω τους στίχους (σαν τις γιαγιάδες στην εκκλησία). yo!

mystery falls down said...

"όχι όχι! μιλάμε για βαθιά κατάνυξη και προσήλωση. θα έρθω οργανωμένιος. στο ένα χέρι το σπαστό φραπέ και στο άλλο το βιβλιαράκι για να διαβάζω τους στίχους (σαν τις γιαγιάδες στην εκκλησία)"

Χα, χα! Με πόνεσε η κοιλιά από τα γέλια :)

evaversus said...

Γαμάτος !