23 January 2009

πρόγραμμα απεξάρτησης από Animal Collecive


Τη Δευτέρα o fantasmenios αποφάσισε πως είναι καιρός να ακούσει και κάτι άλλο εκτός από Animal Collective. Πολύ καλό το καινούργιο δισκάκι άλλα φοβάται πως θα το σιχαθεί. Απόπειρα πρώτη με το Longplayer2 των Pacific UV. Πολύ καλός ποστ ροκ παύλα shoegaze δίσκος, για τον όποιο αν πεις "ok τα έκαναν αυτά οι Godspeed 7 χρόνια πριν" δεν θα έχεις άδικο αλλά με τη λογική σου θα το σιχαθεί το Merriweather Post Pavilion o fantasmenios.

Τρίτη. Λίγο Eddie Vedder (Into The Wild), λίγο το νέο EP του Hauschka - Snowflakes and Carwrecks, λίγο το καινούργιο του Springsteen, πέρασε η μέρα. Ευχάριστα αλλά όχι συναρπαστικά.

H τετάρτη ήταν δύσκολη μέρα. Ξεκίνησε με την εξολόθρευση ενός σκορπιού στην κουζίνα, και κατέληξε με αποκλεισμό του OΦΗ από το κύπελλο. Στο ενδιάμεσο o fantasmenios είδε όλα τα βίντεο των Pavement στου youtube, θυμήθηκε τους στίχους:
I want to stay but my time is wasting
The magic lawns call my name
I want to fire a missle launcher
But I know I need to stay
και για πρώτη φορά μέσα στην εβδομάδα ξέχασε τους AC βλέποντας αυτό:


Την Πέμπτη ο fantasmenios έκλεισε εισιτήρια για Ισπανία, όπου όλος τυχαίως εκείνες τις μέρες θα παίζουν οι My Bloody Valentine.. όποτε που μυαλό για AC. Έτσι το μόνο που μένει πια στη λίστα "πράγματα που θέλω να κάνω πριν τα τριάντα" είναι σεξ με δίδυμες. [Οι ενδιαφερόμενες ας επικοινωνήσουν με τη γραμματεία στο fantasmenios@gmail.com]

Παρασκευή πρωί ο fantasmenios είδε αυτό:

και η αποτοξίνωση πάει περίπατο.. Πάλι τα ίδια, πάλι lion in a coma, πάλι taste πάλι brother sport.. Δεν είναι ζωή αυτή! Να πηγαίνεις κάπου και μετά από δυο ώρες να σε πιάνει σύνδρομο στέρησης Animal Collective. Το mp3 player μοιάζει με σύριγγα, ενώ όταν οδηγάς κάνεις και ένα κύκλο παραπάνω να ακούσεις και το Summertime Clothes. Τα πρώτα δευτερόλεπτα του In the Flowers είναι για τους γείτονες ότι είναι το σήμα της αθλητικής Κυριακής για την κοπέλα σου.

------------ο------------


pic via flickr

4 comments:

Μιχάλης Τσαντίλας said...

Γαμώτο! Έχω ακούσει τόσα καλά λόγια για αυτό το άλμπουμ και δεν το έχω βρει στα δισκοπωλεία! Με βλέπω για Amazon...

μελ said...

για πέρνα μια βόλτα και απτο vinyl microstore πρώτα... ειναι εκει. το είδα. το ακούμπησα.

Anonymous said...

καλα μιλαμε το μπλογκ που δινεις ειναι απιθανο!!!

arrostia said...

αρρώστεια