11 June 2008

Η ζωή από τις 20:50 έως τις 21:45

Για τις επόμενες δυο εβδομάδες τα μοναδικά αυτά 55 λεπτά ελεύθερου χρόνου του fantasmeniou θα περνούν όμορφα διαβάζοντας το muzine και ακούγοντας το Avatar της Monika. Αυτό πρέπει να είναι για το τίπικαλ ντόπιο αλτερνατιβ νέισον πιο προβλεπόμενο και από την κρύα Αμστελ για τον οικοδόμο. Απόλαυση το νέο muzine.

Μια ιστορική συνέντευξη του Βου στον κυρ Ιλό. Ο Βου πετά τις μπηχτές του στο avopolis και το sonic ! Σορι αγαπητέ βου αλλά να τα έλεγες αυτά όταν o κυρ avopolis παρέα με τον κυρ astra σε σπρώχνανε όσο δεν πάει. Σούσουρο για τα «πριβέ» live.. ιδού η μεγάλη μας αλτέρνατιβ ελπίδα, και να σου support εδώ και να σου support εκεί. Επί σκηνής η αλτερνατιβ ελπίδα όμως βρόμαγε δήθεν. Πουτάνα ζωή. Ο cool, ο χιουμορίστας ο βου, να γκρινιάζει επί 3 σελίδες γιατί όλοι τον κράζουν! Στην ταινία της αδερφής σου με θέμα το δήθεν ήσουν πολύ καλός. Μετά την ταινία ήθελα να ξανακούσω τα τραγούδια σου. Τώρα που το ξανασκέφτεται ο fantasmenios: εδώ κράξαμε τον Ρεχάγκελ μετά το euro2004.. εσύ θα γλίτωνες; Λοιπόν σε κράζουν όλοι βου μου. Σκέφτηκες μήπως γιατί δε συμβαίνει το ίδιο με τη Monika για την οποία επίσης υπήρξε αρκετό σούσουρο πριν καν κυκλοφορήσει το δίσκο της; Μήπως γιατί εσύ στο myspace είχες το I wanna fuck you like a bunny ενώ αυτή το over the hill;

-----------//-----------

Το υπόλοιπο της διοργάνωσης θα περάσει παρέα με το αφιέρωμα αλτέρνατιβ και με το Inn I Mer Syngur Viteysingur στο repeat.

6 comments:

Stratos Bacalis said...

ρίχτα!

Anonymous said...

"Αυτό πρέπει να είναι για το τίπικαλ ντόπιο αλτερνατιβ νέισον πιο προβλεπόμενο και από την κρύα Αμστελ για τον οικοδόμο."
χεχεχεχε...
υποθετω επεσες εντελως μεσα στην προβλεψη σου!

παντως ο boy που ανοιξε spiritualized ηταν πολυ καλος. με εβαλε σε σκεψεις αυτη του η εμφανιση...

Anonymous said...

save the boy!

Giousurum said...

Pisteveis oti apoteloume ena "τίπικαλ ντόπιο αλτερνατιβ νέισον?" ή aplos pername mia indie fasi kai meta pali epistrofi sta garifala kai tis penies???

fantasmenios said...

@sandman όχι από κακία

@oksi και εγώ σε σκέψεις είμαι

@giousouroum αλτερνατιβ νέισον ονομάζω αυτούς που πραγματικά ασχολούνται.. αυτό που λες εσύ θα το ονόμαζα "athens voice νέισον"

Anonymous said...

Ώστε γκρινιάζει ότι δεν προωθείται κιόλας ο Μπόυ!!!! Τι λες...

Φαντασμένιε έγραψες με το συγκεκριμένο ποστ. Το αβόπολις την 1η φορά είχε μιλήσει για το μυστικό του λάηβ κάπου στα Εξάρχεια (Στουρνάρα νομίζω...) ως "το μυστικό που πάει από στόμα σε στόμα στην πόλη".

Εγώ έχω να σου προτείνω έναν άλλο όρο που είχαμε βγάλει κάποτε σε ένα φόρουμ, τον όρο ΛΑΤΕΡΝΑΤΙΒ νέσιον για τους πολύ "εστέτ, ψαγμένους, wtf)".

Το μουσικό νταβατζιλίκι που πουλάνε όλα αυτά τα έντυπα είναι απαράδεκτο.

Και στις μπάντες που συγκρίνεις με τον Βου(λγαρη) θα προσέθετα και τους Night on Earth.

ΥΓ. Στο Youtube οι μισοί λιβανίζουν τη φοβερή αυτή μπάντα της ταμπέλας ("μουσική της βρετανικής εργατικής τάξης του 70" ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ! --> ίσως πανκ;;;, ΒΕΡΟΛΙΝΕΖΙΚΟ ΚΑΜΠΑΡΕ ΤΟΥ '30 ΜΟΥΧΑΧΑΧΑΧΑ --> η γκόμενα στα χορευτικά είναι σαν αγγούρι, μαζί με όλο το υπόλοιπο πακέτο), και οι άλλοι μισοί κράζουν ανελέητα :)