04 February 2008

post rock & roll

Πέμπτη 31-01-08
19:30 Φήμες ότι η συναυλία των Explosions in the Sky είναι ήδη sold out.

Παρασκευή 01-02-08
16:20 Οι φήμες επιβεβαιώνονται. Ο fantasmenios δεν βρίσκει εισιτήριο.
16:24 Ο fantasmenios ψάχνει μέσω φίλων και γνωστών για ένα μαγικό χαρτάκι.
18:30 Τα πρώτα μηνύματα είναι αρνητικά. Ο κίνδυνος να μείνουν εκτός του hot event τα ακραία μουσικά φαινόμενα είναι πλέον ορατός.

Σάββατο 02-02-08
16:30 24 ώρες μετά τις πρώτες προσπάθειες, κανένα αποτέλεσμα. Ο fantasmenios αποφασίζει να βάλει σε εφαρμογή το σχέδιο Β

ΣΧΕΔΙΟ Β: πάει να μπει στο An, ο πορτιέρης τον σταματά και ακολουθεί η συνομιλία:
πορτιέρης: που πας φίλε; εισιτήριο;
fantasmenios: τι εισιτήριο ρε φίλε; άσε με να μπω..
π: χωρίς εισιτήριο δεν περνάς (sic).
f: τι λες ρε; ξέρεις ποιος είμαι εγώ; εε ξέρεις ποιος είμαι εγώ; o fantasmenios είμαι, άντε κάνε στην άκρη να περάσω.
  • πιθανή εξέλιξη 1:
π: χίλια συγνώμη κύριε fantasmenie, παρακαλώ περάστε.. σας έχουμε μια θέση στο πεζούλι και μέχρι να κατεβείτε τα σκαλιά μια κρύα μπίρα θα σας περιμένει. Επί της ευκαιρίας πολύ καλό το post για το dubstep.
  • πιθανή εξέλιξη 2:
π: ποίος;
(στην απίθανη αυτή εξέλιξη ο fantasmenios λαδώνει με τρόπο τον πορτιέρη και μπαίνει έστω και ταπεινωμένιος).

21:30 Λίγη ώρα πριν την κρίσιμη συναυλία ο fantasmenios σκέφτεται πως το σχέδιο Β θα κάνει κακό στο image του και αποφασίζει να το βάλει στο συρτάρι. Τα ακραία μουσικά φαινόμενα μόνο με θαύμα πια θα μπουν στο An. Δεν υπάρχει κράτος.

22:14 Η στιγμή που εμφανίζεται ο Χρήστος. Βρίσκει ένα μαγικό χαρτάκι και χωρίς δεύτερη σκέψη το προσφέρει στον fantasmenio. Αυτό δεν είναι ευγενική χορηγία, αυτό είναι ηρωική πράξη. Ιδού ο μεγάλος μας ευεργέτης:


Αυτός ο άνθρωπός αξίζει κάτι παραπάνω. Τουλάχιστον ένα Sonar το δικαιούται

22:25 Ο fantasmenios κατευθύνεται προς το An.

23:09
Ο fantasmenios μπαίνει στο An.

23:10 Οι Explosions in the Sky ξεκινούν. Το live είναι απίστευτο. Το συγκρότημα επιβεβαίωσε την καλή του φήμη ως προς τα live. Πολύ ενέργεια, o ήχος είναι παραδόξως πολύ καλός, και η post rock Αθήνα γουστάρει τρελά. Ο Green Onion τα λέει πολύ καλά εδώ, ο fantasmenios δεν θα μπορούσε να συμφωνεί περισσότερο με τα υστερόγραφα του.

Κυριακή 03-02-08
24:15 O Munaf δηλώνει πως ήταν ένα από τα καλύτερα τους live, συμπληρώνοντας πως για αυτό ευθύνονται οι Θεοί που κατοικούν σε αυτήν την πόλη (sic).

-----------//-----------

Επειδή είναι δευτέρα και ο fantasmenios δεν γκρινιάζει ποτέ τας δευτέρας, θα ακολουθήσει μεσομακροπρόθεσμα post κράξιμο για τους διοργανωτές και τα κατορθώματα τους.

4 comments:

Anonymous said...

Kai oxi mono gia auto dikaoutai ena sonar ... Alla giati autos o anthropos mathainei sta paidia mas na grafoun , na zografizoun kai na akoune boards of canada ...

Στάθης Χαϊκάλης said...

φαντασία ο fantasmenios!

Khlysty said...

Μπράβο, fantasmenie!!! Η ηρωική σου προσπάθεια επιβραβεύτηκε δεόντως! Άξιος! Τώρα, άκου και Skullflower να στρώσουν τα κόζα...

Anonymous said...

δυστυχώς τους έχασα για ανόητους λόγους και κοπανάω το κεφάλι μου εις διπλούν: πρώτον γιατί υπάρχει καθολική συμφωνία πως ήταν καταπληκτικοί ζωντανά και δεύτερον γιατί δύσκολα θα τους ξαναδούμε στα μέρη μας σύντομα. θα επανορθώσω (εν μέρει) με τους silver mt. zion.

άσχετο υ.γ.
μπλουζάκι boards of canada φορούσε και ο τραγουδιστής των savage republic στο πρόσφατο live τους.