12 February 2008

μ όπως λέμε μαλάκας

Με χαρά και υπερηφάνεια τα ακραία μουσικά φαινόμενα παρουσιάζουν το λεξικό ειδικών όρων του fantasmeniou. Προφανές ξεκίνημα με τη λέξη: Μαλάκας (ο). [-θηλ. μαλακισμένη - αντιθ. σκληρός] μτφ: Μαλάκας είναι αυτός (π.χ. fantasmenios) που έδωσε στην alterground 30 ευρώ για ένα από τα πολυδιαφημισμένα αυστηρά αριθμημένα εισιτήρια (sic) της συναυλία των Explosions in the Sky. Μια συναυλία που έγινε κάτω από οριακές συνθήκες επιβίωσης στο κατά τα άλλα συμπαθέστατο An. Κλασική περίπτωση για το An, όπου οι μισοί τουλάχιστον δεν μπορούν να δουν τη σκηνή, ενώ τυπικές συνήθειες για μια συναυλία όπως η πρόσβαση στο μπαρ, την τουαλέτα, ή η συνομιλία με τον διπλανό, έμοιαζαν αδύνατες. Ο αέρας κορεσμένος σε βαρέα μέταλλα (βλ. κάδμιο από τα τσιγάρα) και βρωμερές πτητικές αρωματικές ενώσεις (καλά ποιος βγαίνει άπλυτος Σάββατο βράδυ;). Το πραγματικό πρόβλημα θα ήταν αν πάνω στην πώρωση αποφασίζαμε να ξεκινήσουμε επανάσταση, καθώς τότε μάλλον αυτή θα πνιγόταν άδοξα στο μακρύ δρόμο της εξόδου από το An.. το οποίο μετά τη συναυλία άδειαζε για κάνα μισάωρο. Και αν μοιάζει υπερβολικό όταν δίνεις 30 ευρώ να έχεις την απαίτηση για στοιχειώδεις ανέσεις ή το δικαίωμα στην επανάσταση, ας σκεφτούν οι alterground πως θα τα έβγαζαν πέρα με τους ΤραγκαΚακαουνάκιδες αν καθόταν μια στραβή. Αυτό να σκέφτεστε κύριοι alterground και όχι πως θα τα κονομήσετε, μην ανησυχείτε εμείς οι μαλάκες θα σας τα σκάμε όπως σας τα σκάμε χρόνια τώρα.

----------//----------

Μαλάκας είναι και όποιος ασχολείται με τη forthnet. Φτάσαμε στην εποχή όπου στον τομέα εξυπηρέτησης πελατών ο ιδιωτικός τομέας τρώει τη σκόνη του δημοσίου. Είναι τόση η διαφορά όσο και στα τραγούδια που ακούς περιμένοντας: Μπετόβεν για 15 λεπτά στον ΟΤΕ, Τάσος (ex-fame story 1) για 30 λεπτά στην forthnet.

Κουφάλες πάροχοι ο fuckingmenios δεν φιμώνεται! Όπως λέει και το τραγούδι που άκουγε συχνά στο σχολείο: «μοναχά για λίγο ξαποσταίνει και ξανά προς τη δόξα τραβά»

4 comments:

Anonymous said...

wraia flu makro fantasmenie!fav!!!!!

skantzman

Anonymous said...

ematha erxetai h samantha fox

fantasmenios said...

ναι θα πάμε και Σαμάνθα

plavo said...

eksafanismenie se vriskw oligon ti upervoliko.les kai den ksereis se poia xwra zeis.avrio vrady kinkykong an psi8eis, kai simera bios exei surgeon.lew na paw.an kateveis rikse kana shma.