17 February 2008

atlas sound sucks

Μπορεί κάποιος να κατηγορήσει τον fantasmenio για πολλούς λόγους. Για τα άπειρα ορθογραφικά λάθη, για την κακή του σύνταξη, για την άκρατη ειλικρίνεια του, την υπερβολική ευαισθησία που βγάζουν όλα τα post, τις πολύ προχωρημένες ιδέες του και και και.. Κανείς όμως δεν μπορεί να πει πως ο fantasmenios δεν είναι συνεπής. Συνεπής στο ότι σε αυτό το ταπεινό blog θα γράφει μόνο για μουσικές και για συγκροτήματα που του αρέσουν, και ότι δεν του αρέσει απλά το προσπερνά και δεν μπαίνει στη διαδικασία να το κράξει. Λοιπόν ο καινούργιος δίσκος του Brandford Cox (όχι ως Deerhunter αλλά ως Atlas Sound) είναι για τον πούτσο. Είναι για πέταμα. Φαντασία πουθενά. Είναι πιο προβλέψιμος από διαιτητή που βλέπει παίκτη του Ολυμπιακού να βουτάει μέσα στη μεγάλη περιοχή. Ψυχεδελική βαρεμάρα. Παραγωγή πιο πρόχειρη από ρεπορτάζ του Star. Δεν υπάρχει λόγος να το αγοράσεις! Αυτό το άθλιο εξώφυλλο χαλάει την εικόνα της δισκοθήκης. Και ο τίτλος. Μα είναι τίτλος αυτός; Let the blind lead those who can see but cannot feel, σιγά το υπονοούμενο ρε! Αν κάποιος σας πει ότι του αρέσει τότε ρωτήστε που έβαλε σταυρό εκτός από τη Σαρρή στις τελευταίες εκλογές, καθώς μόνο ψηφοφόρος του ΛΑΟΣ μπορεί να έχει τέτοια αισθητική. Ο fantasmenios τα είπε, ησύχασε και σημείωσε σε κίτρινο χαρτάκι να θυμηθεί να το ψηφίσει στα 20 καλύτερα του 2008. Ο Cox γράφει ιστορία. Ανατροπή αλά fantasmenios. Αυτή είναι ανατροπή κύριε Πέτρο Μίχο!! Όχι του Στολτίδη, ήμαρτον πια.

----------//----------

Οι προσπάθειες φίμωσης των ακραίων μουσικών φαινομένων συνεχίζονται συντονισμένα. Απελπισμένιος ο fantasmenios κατέφυγε στη λύση της dial-up. Δραματικές στιγμές αλλά δε θα λυγίσουμε. Forthnet τον παίρνεις και γέρνεις!!

10 comments:

fantasmenios said...

για όποιον δεν το κατάλαβε (βλ. Τεό) ο δίσκος μου άρεσε..

Stratos Bacalis said...

το καταλάβαμε, το καταλάβαμε...χαχαχα

plavo said...

40 pontous xtes to vrady..anevika poli leme

fantasmenios said...

Και στο Φάληρο οι πόντοι ήταν 18 χτες(χο χο xo..)

Anonymous said...

mono sto falhro einai 18 oi pontoi allo einai mexri 10...

plavo said...

poso grigora ksexnate kai kanete kolotoumpes apo podosfairo se basket?mapa to line up tou primavera.leipei ayto pou 8a se traviksei gia na pas.

fantasmenios said...

@Θοδωρής δίκιο για τα αθλητικά, αλλά για primavera διαφωνώ. έχει: go team, dinosaur jr, animal collective, a place to bury, deerhunter, supermayer... τώρα που το προσέχω έχει σχεδόν όλο το τοπ-20 μου!

@anonymous κόβει το μάτι σου

Anonymous said...

kserw egw apo tetoia

lkrory21 said...

Πάρα πολύ καλό και μάλλον συμφωνούμε: ήδη στα "στανταράκια" του Τοπ 20 για το 2008. Τσέκαρε και εδώ την ηχογράφηση της πρώτης συναυλίας που δώσανε πριν λίγες μέρες στην Ατλάντα. Cheers.

fantasmenios said...

ευχαριστώ για το λινκ. και εύχομαι μεγάλη πρόκριση για τις ομάδες μας αύριο..