15 May 2007

take my hearing away


Την Κυριακή o fantasmenios πήγε να δει τους Last Drive. Στάθηκε σε μια γωνία στα αριστερά για να μην ενοχλεί. Είδε και το support που ήταν στο κλίμα της ροκ εντ ρολ βραδιάς (Ο τραγουδιστής δεν ήξερε ελληνικά και είχε γνήσια αμερικάνικη προφορά). Οι Last Drive παίξανε τα πάντα για 2μιση ώρες και γνώρισαν σχεδόν την αποθέωση από ένα κοινό που αποτελούταν από 15χρονα κοριτσάκια με κορδέλες στα μαλλιά έως μποντιμπιλντεράδες με ξυρισμένο μαλλί, μούσι και άγριο βλέμμα κ.λ.π. Κάπου μέσα στο blue moon μπλέχτηκαν και οι velvets και όλα θα ήταν τέλεια αν δε συνέβαινε το εξής:
Κατά τη διάρκεια της εμφάνισης των Last Drive κάτι ενοχλούσε τον fantasmenio στον ήχο. Όταν βγήκε έξω συνειδητοποίησε πως το αριστερό του αφτί είχε βουλώσει. Τι συνέβη άραγε;
1. Ο ήχος ήταν καλός αλλά το αυτί του fantasmeniou βουλωμένο;
2. Ο ήχος ήταν απαράδεκτος για συγκρότημα που παίζει τρίτη συνεχόμενη βραδιά στον ίδιο χώρο, με αποτέλεσμα το βούλωμα του αφτιού του fantasmeniou;
3. Τίποτα από τα 1 και 2. Απλά ο fantasmenios καθόταν πολύ κοντά στο ηχείο.

ΥΓ ένα μεγάλο ευχαριστώ για τη βεντάλια-διαφημιστικό που μοιράστηκε στην πόρτα και ο fantasmenios χρησιμοποιεί για ρακέτα του ping pong (..που είχε χάσει..).

3 comments:

Anonymous said...

KAI EGO EIXA AKRIVOS TO IDIO
PROVLIMA ME TA AYTAKIA MOU
MALON H HXOS TOY K---MAGAZOY
HTAN A-P-A-R-A-D-E-K-T-O-S

stereonova said...

stin thessaloniki ta idia...ypervolika dynatos ixos..sto mikrofono...polles fores anagkastika na kleiso to dexi mou ayti..mpoukoma tromero..stin arxi eipa paei gerases mixali...alla meta otan mou eipan kai alloi oti eixan to idio provlima isixasa..:-)
Pantos pou einai olos autos o kosmos otan paizoun nea ellinika sygkrotimata ?

fantasmenios said...

στην Αθήνα το πρόβλημα ήταν στο μπάσο.. πιστεύω ότι οι τελευταίοι που φταίνε είναι οι drive. οι παραγωγές στην Ελλάδα είναι της πλάκας! δεν μπορώ να θυμηθώ ούτε μία συναυλία (ειδικά στο gagarin)που να έμεινα ικανοποιημένος από αυτή την πλευρά. όσο για τον κόσμο, αυτός πάει όπου του λένε να πάει.. καλός ή κακός το promo για τους drive δούλεψε. αν και ποιοτικά δε γίνεται να συγκριθούν με νέες μπάντες, αναλογικά όταν κάνουν οι drive 3 sold out άνετα θα περίμενε κανείς κάτι παραπάνω από φίλους και γνωστούς σε συναυλίες τύπου κόρε υδρο..