14 October 2019

ο fantasmenios είδε 4ωρη Κινέζικη ταινία

Μετά τη μεγάλη επιστροφή των Beverly Hills και λόγω τιμής μαντέψτε ποιος επέστρεψε. Ευχαριστώ. Το περίεργο είναι πως τους σχεδόν τρεις μήνες απουσίας το μπλογκ είχε τα ίδια χιτς ενώ η αλληλεπίδραση με το κοινό έπιασε κορυφή, μέχρι και μεηλ στείλατε ζωή να έχετε. Λοιπόν ο ιντερνετικός οργανισμός Fantasmenios επαναδραστηριοποιείται με εβδομαδιαία ποστ και ΚΑΙ ΚΑΙ εβδομαδιαία εκπομπή στον strummer radio.
Το μενού δεν έχει δισκοκριτικες ή πιο σωστά κείμενα που έχουν κάποια σχέση με κάποιο δίσκο που στο τέλος ανάθεμα και αν καταλαβαίνει κανείς αν άρεσε στον fantasmenios. Αυτά το Δεκέμβρη με την blogovision ανασκόπηση. 
O fantasmenios σήμερα πάει σινεμά, πάει στην 4ώρη κινέζικη ταινία ο Ελέφαντας που στέκεται ακίνητος. Η ταινία που αποθέωσαν όλοι σχεδόν οι κριτικοί. Σκέφτεται λοιπόν ο fantasmenios πως του πούστη για να αποθεώνουν όλοι μια τετράωρη ταινία κάτι θα έχει, ένα εύρημα, μια ιστορία, θα είναι γροθιά στο στομάχι, θα σηκώνει τρίχα κάτι θα έχει δεν μπορεί να είναι όλοι θύματα hype επειδή ο νεαρός σκηνοθέτης αυτοκτόνησε μετά την ολοκλήρωση της. Γκες γουατ. Η 4ώρη κινέζικη ταινία δεν ήταν τίποτα άλλο από μια 4ώρη κινέζικη ταινία. Ηλίθιοι διάλογοι που δεν ήταν ούτε ρεαλιστικοί ούτε ποιητικοί, πιτσιρικάδες τσακώνονται λες και έχουν καταπιεί ένα κιλό ταβορ ο καθένας, το θέμα η αποξένωση η αλλοτρίωση τι λες ρε πούστη μου υπάρχουν αυτά τα πράγματα, υπάρχει μοναξιά; Φοβερά πράγματα. Πανέμορφη αισθητικά αλλά μάλλον θα είχε θέση σε κάνα μουσείο παρά στο σινεμά. Πφ. Γαμώ το hype σας γαμώ που σας φταίνε και τα ριάλιτι.

2 comments:

pan pan said...

μενιοοοο

Anonymous said...

Δεν αληθεύουν τα περί απαγωγής από timon sprinkle στην αμοργό δηλαδή