25 September 2018

man on the HDD

Είναι μαλακία να ασχολείται κάποια με τους πρώην. Ο Φαντασμένιος έχει χάσει τα ίχνη όλων των πρώην, αλλά και μία που βλέπει που και που, δεν θυμάται καν πως και πότε χώρισαν. Εντάξει 99.99999% αυτή τον σούταρε αλλά μπορεί να είναι μία από αυτές τις περιπτώσεις που δεν ήθελε να του το πει και έτσι ο πανέξυπνος μπλογκερ το πήρε χαμπάρι και καταλάβατε, κάπως έτσι βγαίνουν τα καλά ψευδώνυμα. Μπορεί λοιπόν ο Φαντασμένιος να μη θυμάται βασικά σημεία της υπόθεσης, ωστόσο δεν πρόκειται να ξεχάσει πως της είχε δανείσει και αυτή δεν του επέστρεψε ποτέ το How to Be Good του Nick Hornby. 
Μοιάζει απλό αλλά δεν είναι, διότι τον καιρό εκείνο ο Φάντα δεν είχε μία, οπότε η αγορά του συγκεκριμένου βιβλίου ήταν μια πολύ συνειδητή απόφαση και θα το διάβαζε πάση θυσία και κόντρα στον χοντρό εθισμό από το fm. Ήταν η εποχή του χαγκόβερ από τις λόμπες του Ζαγοράκη και το Σταθμός Λαρίσης Ακρόπολη σε τέσσερα λεπτά. Υπο τέτοιες συνθήκες και με το φίλτρο της νεότητας όπως είναι λογικό η ανάγνωση ενός βιβλίου με τίτλο πως να είσαι καλός είναι πολύ πιθανό να είχε σοβαρές επιπτώσεις.  
Τώρα θα μπορούσε να το παίξει μάγκας ο Φάντα και να τελειώσει το ποστ με ένα "για όσους δεν το κατάλαβαν αυτό είναι ένα post για τον νέο δίσκο των spiritualized" και να μείνετε όλοι μαλάκες, τι έγραψε το άτομο και πω πω βαθειά νοήματα και τι σημαίνει η πρώην και  μήπως αν το διαβάσει κάποιος ανάποδα, μήπως αν το βάλεις κάτω από λάμπα UV φαίνονται τίποτα σήματα μορς; Ρε τον πούστη μας άφησε μαλάκες και όποιος κατάλαβε κατάλαβε. 
Τίποτα, καμία σχέση η ιστορία είναι άσχετη και δεν είχε σκοπό να ασχοληθεί ο Φαντασμένιος με το δίσκο των Spiritualized που ξεκινάει με το Perfect Miracle το οποίο είναι το ιντρο του Ladies and Gentlemen We Are Floating in Space αλλά σε φάση κάθε βράδυ στις 8 ένα χάπι για την πίεση. Έχει και στο εξώφυλλο τον Pierce ο οποίος -και καλά- εκτοξεύθηκε στο διάστημα πριν 20 χρόνια και τώρα είναι ακόμα εκεί - και καλά.

No comments: