04 February 2013

Twilight Glad | kookoo 31/01

Η πρώτη συναυλία των συμπαθέστατων The Twilight Sad στην Ελλάδα ήταν γεμάτη ανατροπές. Ο Φαντασμένιος δεν περίμενε με τίποτα να ακούσει τόσο καλό ήχο από τη support Nalyssa Green. Και κατά αναλογία μοιάζει τουλάχιστον παράλογο πως ο γεμάτος κιθαριστικός ήχος των Σκώτων δεν αποδόθηκε όπως μεγαλειωδώς θα άρμοζε στο λάηβ. Αναπάντεχη ακόμα και για το ίδιο το συγκρότημα η αθρόα προσέλευση στο kookoo (Κύτταρο των πλουσίων είπαν κάποιοι). Κοιτώντας ο Φαντασμένιος από τη μια το Αθηναϊκό κοινό που διψά για μαυρίλα και από την άλλη τον τραγουδιστή των Twilight να ερμηνεύει με κινησιολογία Ian Curtis και φάτσα James Mudriczki (Puressnce) σκέφτηκε καλώς τα παιδιά, καλώς τους και άντε με το καλό να σπάσουν τα ρεκορ  εμφανίσεων των madrugada tindersticks κλπ. Τη στιγμή λοιπόν που κοινό και καλλιτέχναι είναι έτοιμοι να ανταλλάξουν αίμα και όρκους αιώνιας αγάπης έγινε η απόλυτη ανατροπή. Δεν βγήκαν για encore! Στη χώρα που Last Drive και Pearl Jam παίζουν τρεις ώρες, στη χώρα που η απόλαυση μετριέται σε λεπτά αυτοί δεν βγήκαν για encore! Για τον Φαντασμένιο και να έβγαιναν δεν θα άλλαζε κάτι, καθώς όλη τη δουλειά την έκαναν όταν σε δέκα λεπτά έπαιξαν διαδοχικά τα τι κομματάρες είναι αυτές i beacame a prostitute και alphabet sick. Μια χαρά λαηβ για πέμπτη βράδυ και ως εκεί.

~~~~~~~~~ο~~~~~~~~~

Το νέο MBV έχει κυκλοφορήσει δυο μέρες τώρα και όπως είναι λογικό και αναμενόμενο τα ακραία μουσικά φαινόμενα είναι στον αέρα. Για κείμενο είναι επικίνδυνα νωρίς, ωστόσο υπάρχει κάτωθι η εκπόμπα με την πρώτη ακρόαση παρέα με τον σοφό lkrory21 όπως μεταδόθηκε την Κυριακή από τον poplie.eu. Η αγαπημένη εκπομπά του Φαντασμένιου έως τώρα στον Poplie. Και πως να γίνει αλλιώς όταν το playlist είναι 99% My Bloody Valentine..

~~~~~~~~~ο~~~~~~~~~

Σε άλλα ραδιοφωνικά νέα αύριο το βράδυ 11-12 (φυσικά στον poplie.eu) είναι η πρεμιέρα της εκπομπής Out of tune του αγαπημενου Γιάννη συνεργάτη των ακραίων μουσικών φαινομένων. 


2 comments:

Raggedy Man said...

Ούτε μία αναφορά στον αντίλογο για MBV; Τώρα με στεναχώρησες...

the truant said...


αχαχαχαχαχα....
ξεκαρδιστικός raggedy σε τρελά κέφια.
για ακόμa μια φορά.να σαι καλά ρε μαν.
υ.γ. η εκπομπή παίζει να ήταν η καλύτερη γενικά. από την τελευταία του γκόντζου και μετά...