18 February 2013

easycore και χειμερινή κολύμβηση

- Που σε ρε Αϊντά μου;
- Ελα ρε Μένιο, έχεις χαιρετισμούς από τον Στου. Μην αρχίσεις πάλι για μπέναλτι και χαζομάρες, είστε και τα δυο τριφύλλια χεσμένα από 100 μόσχους.
- Αϊντά μου τι δίσκαρα έβγαλες διάολε μα το διαολεμένο μακ σου το διαολικό. Ρε συ πάντα μου άρεσαν οι δίσκοι που ενώ εκ πρώτης όψεως, βάλε και το εξώφυλλο μέσα, μοιάζουν πιο τρυφεροί από ταινία του Χάρη Ρώμα, μετά από 2-3 ακροάσεις ξεβράζουν έμπνευση ατμόσφαιρα και ανατροπές. Θα πει ο άλλος, ο κακιασμένος, ο κομπλεξάρας ότι αντιγράφεις τον Caretaker. Ε και; Τι να αντέγραφες δηλαδή τους Radiohead; 

(Ξεσπάνε σε γέλια.. τα γέλια μεταφέρονται σε όλο το μπαρ, όλοι έχουν πέσει κάτω και χτυπιούνται, μιλάμε για άπειρα γέλια, τόσο γέλιο έχει να πέσει στο μπαρ από τότε που ο Αργύρης είπε το ανέκδοτο με το καναρίνι και τον ελέφαντα [ανέκδοτο: Τι κοινό έχουν ο ελέφαντας και το καναρίνι; Απ: Και τα δυο είναι κίτρινα εκτός από το ελέφαντα] τα γέλια συνεχίζονται, άλλοι πάνω στο μπαρ, άλλοι κάτω από τα τραπέζια όλοι έχουν γαμηθεί στο γέλιο. Τα πράγματα είναι σοβαρά σκέφτεται ο Φαντασμένιος ενώ γελάει, κάπως πρέπει να σταματήσει αυτό αλλιώς θα γίνει μακελειό, είναι ολοφάνερο πως ελοχεύει ο κίνδυνος. Θάνατος από χάχανο. Φτάνει στο τζουκ μποξ ρίχνει ένα ευρώ σε αυτό και ως θαύμα παγώνουν όλοι σαν να φώναξαν  στοπ με μια φωνή  ο Αγγελόπουλος ο Μαλεζάνι και ο Καστοριάδης μαζί. Σιωπή. Μπαίνει στο μπαρ ο Αργύρης..)

- Που σε ρε Αϊντά μου; Που είσαι Μένιο; Χαιρετώ, σφίγγω σε ένα ένα ξεχωριστά το χέρι, επαναστάτες του σκαμπό, αποτυχημένοι εραστές του μεθυσμένου φεγγαριού, άνθη λαμπρά του σκώτους του υποκοσμόυ σας χαιρετώ. 
 - Αργύρη πάνω στην ώρα ήρθες, να τώρα θα έλεγα στο Μένιο πως όταν έγραφα το Island Come True σκεφτόμουν τη μουσική που είχατε γράψει για το Μ' αγαπάς. Τραγούδια σαν τον τυφλό έρωτα, Ο Ρωμαίος στη στέγη και οι Συμμορίες. Έγραψα τη μουσική για μια ταινία που δεν υπάρχει. Όχι ότι η ταινία για την οποία γράψατε εσείς τη μουσική σας υπάρχει εε..
-ΑργύρηΑϊντά μου κοντά σας νιώθω τιποτένιος σαν τον Thom Yorke, φλώρος σαν τον Iggy Pop, πιο ξενέρωτος από μέλος των Godspeed. Είστε πραγματικά ακραία μουσικά φαινόμενα παίδες..

~~~~~~~~~~~~ο~~~~~~~~~~~~

Τα ακραία Shoegaze φαινόμενα με τον Φαντασμένιο και τον Funka (Από τους Indiefunka) Επιλογές και ολίγον από ιστορική αναδρομή στο shoegaze όπως μεταδόθηκε αυθεντικά και τεκμηριωμένα από τον http://www.poplie.eu/

3 comments:

VKP said...

οι συμπτώσεις πάνε κι έρχονται..

Amalia said...

εκπομπή δεξαμενή. φίλε, πάντα έψαχνα απάντηση στην ερώτηση "ποια είναι η αγαπημένη σου μουσική" Τώρα ξέρω. μα τω Θεώ, τώρα το συνειδητοποίησα.

VKP said...

ΨΙΤ, Η Αμαλία είμαι εγώ.