08 May 2012

μπεστ φεστ


Προσπερνώντας κακεντρεχή σχόλια του τύπου "το ποστ για black dice θα συμπεριληφθεί στα τεστ για τη διάγνωση σχιζοφρένειας", ο μπλόγκερ, ο Φαντασμένιος επιστρέφει σε μετεκλογικούς ρυθμούς να πει και αυτός τημαλακία του. Η οποία θα μπορούσε να τιτλοφορηθεί ως "στον πηγεμό για το plissken".

Φεστιβάλ λοιπόν plissken. plissken; Με δυο ες ή με δυο κάππα; Και τιστομπούτσο σημαίνει plissken; Χορηγός; Μπίρα; Χιψτερο-ρουχική; Μπλογκμπάστερ ήρωας; Η πόλη που γεννήθηκε ο Fennesz; Ας το λέμε το φεστιβαλ από εδώ και πέρα, έτσι και αλλιώς δεν έχει άλλο οπότε ας το λέμε "το φεστιβαλ" να γλιτώσουμε και τις κακώσεις γλώσσιαίων.

Στο φεστιβάλ θα χαρούν οι 30άρηδες. Οι αγαπημένοι Notwist έχουν να ενημερώσουν τα tourdates στο site τους από το 2010 και απέρριψαν primavera κλπ γιατί είναι τίμιοι Γερμανοί και σκέφτηκαν πως μετά τη λαιβαρα που θα δώσουν στην Ελλάδα θα χρειαστούν πάνω από μήνα για να είναι σε θέση να ανέβουν στη σκηνή.

Στο φεστιβάλ θα χαρούν οι 20άρηδες. Οι We Were Promised Jetpacks θα ματώσουν κιθάρες και θα πουν όμορφα Σκοτσέζικα λογάκια. ΤΙ ΚΟΜΜΑΤΑΡΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΗ;;;

~~~~~~~~o~~~~~~~~

Στο φεστιβάλ θα χαρούν οι 10χρονοι (και ο Φαντασμένιος). Με το live του μέγα King Khan θα ξεχωρίσουν τα μωρά (τα acid κυρίως) από τους άντρες. Περιττά τα λόγια για το φαινόμενο king khan. κλιπάκι με intro από Jello Biafra

No comments: