27 January 2009

2L8


Για όσους δεν έχουν μπει σε δισκοπωλείο τελευταία ή μπήκαν και δεν πέρασαν μπροστά από το He&She ή πέρασαν από μπροστά και δεν το είδαν ή το είδαν και δεν είχαν λεφτά να το πάρουν ή δεν είχαν την κάρτα τους μαζί ή δεν μπόρεσαν να το κλέψουν.. ο 2L8 το δίδει προς κατέβασμα (όπως άλλωστε είχε υποσχεθεί) εδώ.

--------ο--------


9 comments:

thod. said...

megalo karagioziliki to vriskw.
dn kserw alla mou fainetai malakia na eisai se mia etairia pou dinei tosa lefta gia na sou vgalei ena tetoio aristourgima kai esy afto pou kaneis einai to na to xarizeis.kai afta ta pseftoxipika/pseftokommounistika tou styl ta dinw tsampa kai ola sto lao den kserw alla de mou kanoun.dwse to prwto album tsampa.to allo molis vgike. sorry kiolas alla i apopsi mou einai oti prokeitai gia malakia.megatonwn.

fantasmenios said...

διαφωνώ Θοδωρή.
νομίζω ότι όσοι είναι να το αγοράσουν θα το αγοράσουν και όσοι είναι να το κατεβάσουν θα το κατεβάσουν. Στην τελική ήταν θέμα χρόνου να το ανεβάσει κάποιος.

και όσοι το κατεβάσουν και τους αρέσει αν δουν και το πολύ καλό αρτγορκ-πακετάρισμα δύσκολα θα αντισταθούν και στην απόκτηση του φυσικού προϊόντος.

άλλωστε όλοι κατεβάσαμε το Merriweather.. αλλά είμαι σίγουρος πως οι περισσότεροι θα το αγοράσουμε.

plavo said...

nai alla sigrineis dyo diaforetika mege8i.

ti domino me tin inner ear.

kai ena album pou 8a poulisei polles xiliades me ena album pou 8a poulisei 2000 ante 3000 max.

katevazeis ton pixi. aftomata. den kserw. eksakolou8ei na mou fainetai
malakia.

fantasmenios said...

όταν μιλάμε για 2000 και 3000 ο πήχης είναι μάλλον χαμηλά. στο δίκτυο μπορεί ξεφύγει και να περάσει σε άλλη τάξη μεγέθους.

αν και εγώ πιστεύω ότι κάτι τέτοιο δεν θα γίνει καθώς ο δίσκος είναι μεν καλός αλλά όχι "ξεχωριστός", οι 2L8 έχουν κάθε δικαίωμα να πιστεύουν στο δίσκο τους και να θεωρούν πως μόνο κερδισμένοι μπορούν να βγουν από αυτή την κίνηση.

Unknown said...

Click on the HE&SHE cover and download the album...

Or consider supporting us by buying the Book Edition designed by Achilleas Gatsopoulos:

Buy:
http://www.inner-ear.gr/shop.html
Artwork by:
http://hypnagogia.carbonmade.com/

Αυτή είναι η άποψη του καλλιτέχνη. Αν ήθελες να το κατεβάσεις υπάρχει στο sordo εδώ και κάτι μήνες εξάλλου. Το αριστούργημα που έβγαλε η εταιρία αφορά το περιτύλιγμα, η μουσική είναι η ίδια. Αν θες ξερή μουσική κατέβασε το, αν θες ένα στολίδι αγόρασε το, απλά τα πράγμα, εξαρτάται τι θέλεις.

Anonymous said...

και εγω πιστευω οτι καλως το εδωσε, το ειχαν ανεβασει εδω και καιρο εξαλλου οπως ειπε και ο zeugolator. απο την πλευρα μου να πω οτι θεωρω μαλακια να μη δινεις δωρεαν το αλμπουμ σου τη στιγμη που ειναι ΒΕΒΑΙΟ οτι θα διαρρευσει. ειδικα οι ελληνικες μπαντες, ισως ετσι να κερδισουν και καποιον ακροατη παραπανω, περα απο τους 100 που τα ακουνε αυτα ετσι και αλλιως. πλεον, οσοι αγοραζουν δισκους και σιντι το κανουν συνειδητα!

fantasmenios said...

ρίξτε και κάνα μπινελίκι να ανέβουν τα νούμερα.. που είναι πεσμένα τελευταία..

evaversus said...

Η αλήθεια είναι ότι αν ακούσεις απλώς το άλμπουμ σε σχέση με το αν το διαβάσεις κιόλας ,δεν θα έχεις καταλάβει περι τίνος πρόκειται .Αποψη μου είναι ότι πρόκειται για μουσική που διαβάζεται ,όπως ένα βιβλίο ,πέρα από το εξαίσιο artwork .Και είναι δύσκολο να ακουστεί αποσπασματικά .Η τιμή επίσης πιστέυω ότι λογικά θα είναι προσιτή .Και όσο αφορά το downloading ,δηλ. τι θα εμπόδιζε τον πρώτο που το αγόραζε ,να το ανεβάσει στο internet ?

Μαίρη said...

Keep on,the good work!Great inspiration